Menu
JPR Advocaten

Lonneke Battiato-Derksen

Lonneke Battiato-Derksen
Lonneke Battiato-Derksen
Lonneke
Doetinchem

“Als bevlogen huurrecht en vastgoedadvocaat is het mijn passie om klanten in duidelijke taal te helpen en te ontzorgen. Door goed te luisteren en door te vragen, probeer ik alle feiten te verzamelen en juridische problemen te doorgronden. Als advocaat heb ik als doel om alle gegevens in elkaar te schuiven en zo tot een bevredigende oplossing of aanpak te komen.

Ik houd ervan zaken op te lossen en te pleiten in de rechtszaal indien dat nodig is. Hier komt verantwoordelijkheid en gedrevenheid bij kijken. Door de samenwerking met andere secties binnen ons kantoor, zijn we in staat een passend advies op meerdere rechtsgebieden te geven en de klant geheel te ontzorgen”

Over Lonneke

Lonneke is sinds 2004 advocaat en vanaf 2012 werkzaam bij JPR Advocaten. Binnen haar rechtsgebied spelen met name huurrechtzaken (woonruimte/bedrijfsruimte) en vastgoedzaken (onder andere begeleiding bij aan- en verkoop). Lonneke heeft een specialistische huurrechtopleiding cum laude afgerond en is lid voor de Vereniging van Huurrecht Advocaten. Haar stijl is deskundig, betrokken en to the point.

Meedenken is "je verdiepen in de behoefte van de klant en in wat hem/haar intrigeert."
Aanpakken is "snelheid, bereikbaarheid en een goede strategie."
Oplossen is "het ultieme doel met een voor de klant zo optimaal mogelijk resultaat."
  • Lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten
  • Lid van de Jonge Bouw- en Vastgoedsociëteit Achterhoek
  • Lid van de Vereniging voor Huurrecht Advocaten (VHA)
Meer weten over onze dienstverlening?
Neem contact op
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: