Publicatiedatum: 13 juli 2023

Team Vastgoed

Het team Vastgoed van JPR groeit en bestaat uit 3 subteams namelijk huurrecht/commercieel vastgoed/huisvestingsrecht, bouwrecht en bestuurs- en omgevingsrecht. In het team staat samenwerken op nummer 1.

Advocaat-medewerker

De advocaat-medewerker die wij zoeken heeft bij voorkeur kennis van en (proces)ervaring met het huur-, huisvestings- en vastgoedrecht. Is in staat om zelfstandig te werken en contacten met klanten te leggen en te onderhouden, praktisch ingesteld en oplossingsgericht. Iemand die durft te adviseren en snel kan schakelen, maar zeker ook juridisch sterk is en dat kan uitwerken als het nodig is. Naast deze inhoudelijke zaken, zoeken wij iemand die graag samenwerkt binnen een jong en dynamisch team en daarbij ook jongere collega’s wil begeleiden.

Dit bieden wij jou

Interessante zaken, aansprekende klanten, stimulerende werkomgeving met een open en fijne informele sfeer, eigen moderne werkplek (op kantoor en thuis), zelfstandigheid en vrijheid, ontwikkeling en opleiding bij onze eigen JPR-academie, een goede ‘work-life balance’, mogelijkheden tot het volgen van externe opleidingen en tot slot een marktconforme beloning en winstdelingsregeling.

Bovenal is het prettig werken bij JPR!

 

Carin0T2A8932bewprofiel (Aangepast)

Heb je nog vragen?

Neem voor al je vragen gerust contact op. 

Carin van Alst

Direct solliciteren

Vul het onderstaande formulier in om te solliciteren.
Wij nemen spoedig daarna contact met je op.