Menu
JPR Advocaten

Brandverzekering

Heeft u na een brand problemen omdat een verzekeraar niet wil betalen of niet het hele bedrag wil betalen? Of is de verzekerde nalatig geweest en wilt u als verzekeraar zich beroepen op een clausule? Onze gespecialiseerde advocaten op het gebied van brandverzekeringen helpen u graag verder. Als er een meningsverschil is of er wel aanspraak op uitkering bestaat, staan zij voor u klaar om de juridische discussie aan te gaan.

Verzamelbegrip

Eigenlijk is de term brandverzekering een verzamelbegrip voor alle opstalverzekeringen, waarbij niet alleen het risico van brandschade verzekerd wordt, maar ook bijvoorbeeld diefstal- en stormschade. Soms is er ook een aparte inboedelverzekering, voor bedrijven vaak een inventaris- en/of goederenverzekering en daaraan gekoppeld een bedrijfsschadeverzekering. Verder zijn er ook nog aparte brandverzekeringen voor bijvoorbeeld boten.

Praktisch en oplossingsgericht

JPR denkt mee, pakt aan en lost op. Dat is vooral nuttig wanneer het gaat om zaken die te maken hebben met brandverzekering. U wilt een praktische, oplossingsgerichte en doortastende aanpak van uw zaak. Onze advocaten zorgen daarvoor. Hun vakinhoudelijke kennis en ruime ervaring helpen u verder. In heldere taal vertalen zij complexe juridische vraagstukken voor u.

Naar de rechtbank of juist niet?

Onze ervaren advocaten kunnen ook uitstekend onderhandelen met verzekeraars en verzekerden. Daardoor kunnen zij vaak voorkomen dat u naar de rechtbank moet, wat u kosten bespaart. Zo haalt u het beste resultaat. Mocht een schikking toch niet lukken of niet de beste oplossing zijn, dan kunt u vertrouwen op de ruime proceservaring van onze advocaten.

Meer weten over onze dienstverlening?
Neem contact op
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: