Als juridisch medewerker van team vastgoed heb ik dagelijks te maken met alle facetten van het vastgoedrecht. Dit maakt mijn werk afwisselend en uitdagend. Bij elke situatie verplaats ik me zo goed mogelijk in de positie van de cliënt. Daarbij vind ik het belangrijk de belangen van cliënten scherp te hebben en hen te ‘ontzorgen’. Het fascineert mij om telkens weer de best mogelijke oplossing te vinden en daarbij tot het uiterste te gaan. Ik word enthousiast van het analyseren van juridische vraagstukken en deze vervolgens op te lossen met het maximaal haalbare juridische resultaat.

Bo heeft haar studie rechtsgeleerdheid gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na de bachelor te hebben afgerond in 2020, heeft zij de masterspecialisatie Burgerlijk Recht gevolgd in Nijmegen. Bo is sinds 2019 werkzaam binnen JPR Advocaten. Eerst als secretaresse, daarna als student-stagiair en werkstudent. Inmiddels is ze werkzaam als juridisch medewerker. Bo is in haar werk gedreven, zorgvuldig en betrokken.

Recente artikelen

Werknemers verplicht een kwartier eerder aanwezig laten zijn? Dat kan kwalificeren als betaalde arbeidstijd

Bij veel bedrijven komt het voor dat werknemers geacht worden iets eerder aanwezig te zijn voor de aanvang van hun...

Is jouw geheimhoudingsbeding echt waterdicht?

Heb je als werkgever een geheimhoudingsbeding in de arbeidsovereenkomsten met jouw werknemer staan? Check dan goed hoe...

Wat is de WHOA? Deel I van de blogreeks

De WHOA (Wet Homologatie Onderhands Akkoord) bestond vorige maand alweer drie jaar. Een mooi moment om deze wet te...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.