Menu
JPR Advocaten

Zelf aan de slag met de WHOA checklist

Geschreven op 13 juli 2022  •  Auteur: David Vrijbergen
Zelf aan de slag met de WHOA checklist

Sinds de introductie van de WHOA hebben onze herstructureringsdeskundigen diverse trajecten succesvol begeleid. De Wet homologatie onderhands akkoord biedt in veel gevallen uitkomst voor ondernemers in moeilijke tijden. Door onze kennis en ervaring te delen, helpen we nog meer levensvatbare bedrijven een mogelijk faillissement te voorkomen.

In onze checklist worden de fases van het WHOA traject uitgelegd en verdeeld in overzichtelijke acties. Onze checklist is bijzonder geschikt voor accountants- en administratiekantoren die klanten op weg willen helpen. Ook ondernemers die meer over de WHOA willen weten, zullen concrete handvatten vinden in dit document.

Wij geloven in een pragmatische werkwijze; u doet wat u zelf kunt, en wij helpen waar het nodig is. Zo zijn echter stappen in het proces waar een advocaat onmisbaar is. Voor al deze en andere vragen kunt u terecht bij JPR Advocaten.

Download de WHOA checklist

* Verplichte velden

David Vrijbergen
David Vrijbergen

“Doordat mijn vader ondernemer is, heb ik al van jongs af aan interesse in het ondernemerschap. Binnen mijn vakgebied ondernemingsrecht komt dit goed tot uiting. Het verder mee denken dan alleen het juridische aspect kenmerkt mij. Ik vind het de...

Contact opnemen met JPR

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: