Menu
JPR Advocaten
“ JPR Advocaten is altijd op zoek naar 'eigenzinnige professionals' ”

Werken bij JPR

Ben jij een talentvolle professional, die het vak goed verstaat en dat kan combineren met een creatieve, ondernemende en resultaatgerichte instelling om onze klanten maximaal te ondersteunen? Dan zijn we op zoek naar jou! Het belang van onze klant staat bij ons altijd voorop. Het is dus belangrijk dat je klantgericht bent. Een andere voorwaarde om te werken bij JPR is dat je affiniteit hebt met Oost-Nederland.

Daarom kies je voor JPR Advocaten
  • Hoog kwaliteitsniveau
  • Een inspirerende en informele werkomgeving
  • Veel ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling
  • Goede balans tussen werk en privé
Bekijk hoe we jouw carrièrepad voor ons zien >>
Waarom JPR Advocaten

Op welke locatie wil je werken?

Werken bij JPR betekent ook kiezen voor flexibele werklocaties. Onze hoofdkantoren vind je in Deventer en Doetinchem, maar we hebben ook locaties in Utrecht, Zutphen en Nijmegen. Waar jij werkt, is aan jou. Thuiswerken is daarbij ook een optie, want we werken volledig digitaal.

Vertrouw op je team

Bij JPR werk je nooit alleen. We werken in teams, zodat je altijd even kunt sparren met een collega die een soortgelijke specialisatie heeft. Je ondersteunt elkaar en vertrouwt op elkaars kennis en ervaring. Als kantoor organiseren we ook regelmatig uitjes, zodat we de collega’s van de verschillende locaties nog beter leren kennen op een informele manier. We doen het met zijn allen bij JPR.


Actuele vacatures

Er zijn op dit moment geen actuele vacatures.

Met of zonder vacature

We hoeven overigens niet altijd een vacature te hebben om zaken te doen. Neem dus gerust contact op met onze collega’s van HR op telefoonnummer 088 - 6160010 of stuur een e-mail naar werken@jpr.nl. Als we het in jou zien zitten (en jij in ons), gaan we er gewoon voor.

Sollicitatieformulier: Open sollicitatie

Vul onderstaand formulier in om digitaal te solliciteren


* Verplichte velden
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: