Publicatiedatum: 17 februari 2023

Open sollicitatie

Fulltime
Deventer,
Doetinchem,
Utrecht

We zijn bij JPR advocaten altijd op zoek naar talent. Staat er op dit moment geen specifieke vacature open? Dan kun je een open sollicitatie sturen.

Solliciteer nu

Stuur jouw open sollicitatie naar JPR

Kies je voor JPR, dan kies je voor een compleet team dat achter je staat. We doen er alles aan om jou het beste uit jezelf te laten halen. Daar hebben we immers allemaal wat aan. Je krijgt bij JPR een gedegen opleiding binnen ons kantoor. Dat het werkt, weten we zeker, want een derde van de huidige advocaten is ooit begonnen als student-stagiair.

Klinkt dat goed? Je kunt via deze pagina altijd een open sollicitatie sturen voor de volgende functies bij JPR:

Een typisch JPR-karakter

Nee, we zijn niet allemaal hetzelfde bij JPR. Verre van zelfs. Maar we hebben wel allemaal een aantal eigenschappen die ons binden. Zo zetten we onze talenten graag in waar het kan en zijn we ambitieus. Maar dan wel op een nuchtere en pragmatische manier, precies zoals je verwacht in Oost-Nederland, waar de meeste van onze locaties gevestigd zijn. Doe maar normaal en doe je werk goed. Bovenal staat een mensgerichte aanpak centraal bij JPR. We spreken bijvoorbeeld regelmatig af in Deventer, Doetinchem en Utrecht om het onderlinge contact goed te houden.

Carin0T2A8932bewprofiel (Aangepast)

Heb je nog vragen?

Denk jij ons nog iets te kunnen leren, maar zie je geen leuke, passende vacature? Stuur een open sollicitatie.

Carin van Alst

Direct solliciteren