Publicatiedatum: 18 april 2023

Allround marketeer

Parttime
Deventer,
Doetinchem

Wij zoeken een enthousiaste generalist die van aanpakken weet. Je behoudt het overzicht en stuurt ons netwerk van leveranciers aan.

Solliciteer nu

Marketeer in de advocatuur?

De advocatuur biedt je als marketeer enorme kansen. Je werkt in een interessante en professionele omgeving, met veel ruimte voor eigen initiatief. Bovendien krijg je bij ons veel verantwoordelijkheid. Om je op weg te helpen doe je in de eerste periode ervaring op onder supervisie van onze interim manager. Daarna ben je verantwoordelijk voor:

  • Opstellen en uitvoering van het jaarplan met begroting;
  • Advisering en ondersteuning van onze teams van gespecialiseerde advocaten en juristen;
  • Maandelijkse rapportage aan het management team;
  • Beheer sponsor- en marketingbudget met bevoegdheid;
  • Beheer van onze huisstijl, inclusief de bijbehorende middelen.

Website en content

Je bent verantwoordelijk voor het uitbreiden en onderhouden van onze website. Dat doe je samen met onze advocaten en juristen die fanatiek bloggen. Jij zorgt dat de tekst is geredigeerd en geoptimaliseerd. Daarna wordt deze geplaatst én gedeeld op sociale media. Relaties blijven op de hoogte dankzij jouw periodieke nieuwsbrieven.

Vervolgens organiseer je de betaalde promotie van nieuwe content. Je wordt in deze taken ondersteund door externe bureaus waarmee we samenwerken. Je geeft JPR kleur door samen te werken met onze partners voor foto- en videografie.

Leadgeneratie

Als allround marketeer werk je nauw samen met onze teams en de business developer. Samen ontwikkelen jullie proposities om onze prospects tot klant te maken. Met bijvoorbeeld whitepapers, factsheets en webinars weet je belangstelling in onze doelgroepen te activeren. Je genereert leads van hoge kwaliteit en draagt deze over aan onze business developer.

Events

Het delen van kennis is een belangrijke manier om potentiële en bestaande klanten te bereiken. Daarom organiseer je samen met onze partners diverse evenementen. Onze advocaten en juristen treden op als sprekers. Samen bepaal je de doelgroep, verstuur je de uitnodigingen en zorg je dat de locatie geregeld is. Tijdens het event zorg je dat iedereen een onvergetelijke indruk van JPR krijgt.

Wat wij zoeken

  • Minimaal HBO werk en denkniveau;
  • Je hebt een vlotte pen en uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Ervaring met Canva is een pré;
  • Ervaring met HubSpot is een pré;
  • Affiniteit met content, social media, SEO en SEA.
Carin0T2A8932bewprofiel (Aangepast)

Heb je nog vragen?

Neem voor al je vragen gerust contact op. 

Carin van Alst

Direct solliciteren

Vul het onderstaande formulier in om te solliciteren.
Wij nemen spoedig daarna contact met je op.