Publicatiedatum: 4 juli 2023

Advocaat-medewerker ICT-recht

Fulltime
Deventer

De vraag naar ICT-recht neemt enorm toe bij JPR. Daarom zijn wij voor het team IE, ICT en Privacy op zoek naar een advocaat-medewerker met minimaal 5 jaar ervaring. Je hebt een achtergrond in het ondernemingsrecht en de ambitie om de ICT-recht-specialist binnen ons kantoor te worden.

Solliciteer nu

Team IE, ICT en Privacy

Als advocaat-medewerker bij JPR draai je volledig zelfstandig mee in ons goedlopende team en groeiende advocatenkantoor. Het is hierbij enorm belangrijk dat je efficiënt en oplossingsgericht te werk gaat en een goede vertaalslag kunt maken naar (soms internationale) klanten. Naast goed kunnen communiceren en commercieel kunnen handelen vinden wij het belangrijk dat je een echte teamspeler bent.

Bouwen aan duurzame relaties

Wij focussen ons bij JPR op de ondernemer: MKB-bedrijven en (inter)nationaal opererende organisaties. Onze klanten mogen rekenen op reëel praktisch juridisch advies, met een dosis lef. We helpen onze klanten snel en met wederzijds respect. Zo bouwen we continu aan duurzame relaties.

Een typisch JPR-karakter

Nee, wij zijn niet allemaal hetzelfde bij JPR. Verre van zelfs. Maar we hebben wel allemaal een aantal eigenschappen die ons binden. Zo zetten we graag onze talenten in en zijn we ambitieus. Wel op een nuchtere en pragmatische manier. Doe maar normaal en doe je werk goed. Bovenal staat een mensgerichte aanpak centraal bij JPR. We spreken regelmatig met alle collega’s af om het onderlinge contact goed te houden.

Dit bieden wij je

JPR biedt een informele en dynamische werksfeer, een goed salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden, laptop en telefoon, ontwikkelmogelijkheden dankzij onze eigen JPR Academie en opleidingsprogramma en beschikt over voldoende doorgroeimogelijkheden.

Carin0T2A8932bewprofiel (Aangepast)

Heb je nog vragen?

Neem voor al je vragen gerust contact op. 

Carin van Alst

Direct solliciteren

Vul het onderstaande formulier in om te solliciteren.
Wij nemen spoedig daarna contact met je op.