Menu
JPR Advocaten

(Student)stagiaires

(Student)stagiaires

Studentstage: iets voor jou?

De ideale manier om ons te leren kennen is via een stageplaats van 6 weken. Wij bieden stageplaatsen aan studenten in de eindfase van hun studie met een aanwijsbare affiniteit met onze rechtsgebieden en voor studenten die zich herkennen in het deel ‘werken bij JPR’.

Als student-stagiair(e) ben je werkzaam voor alle secties en ga je mee naar zittingen. Je krijgt juridische vraagstukken voorgelegd, schrijft adviezen, brieven en je stelt processtukken, akten en contracten op. Zo kom je met alle facetten van de praktijk in aanraking. Je stagebegeleider ziet erop toe dat je aan het eind van de stage een goed beeld hebt van het leven als advocaat bij JPR. Overigens hoort daar ook de borrel bij op de vrijdagmiddag en de gezamenlijke lunch.

Wat wij heel belangrijk vinden, is dat je een prettig mens en een fijne collega bent, met een gezonde dosis humor, een teamspeler, leergierig, ondernemend en resultaatgericht. Binding hebben met Oost- Nederland is een pré.

Mocht het wederzijds klikken, dan bieden wij de mogelijkheid tot begeleiding tijdens de scriptiefase of een tijdelijk contract als juridisch medewerker, waarna je je verder kunt ontwikkelen als advocaat-stagiair(e).

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HRM, telefoon: 0570 - 61 40 80 of e-mail: P&O@jpr.nl.

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: