Menu
JPR Advocaten

Het ideale carrièrepad

Kies je voor JPR, dan kies je voor een compleet team dat achter je staat. We doen er alles aan om jou het beste uit jezelf te laten halen. Daar hebben we immers allemaal wat aan. Je krijgt bij JPR een gedegen opleiding binnen ons kantoor. Dat het werkt, weten we zeker, want een derde van de huidige advocaten is ooit begonnen als student-stagiair. Dit zijn de stappen in je carrièrepad:

Investeren in kennis en ervaring

Uiteraard hebben we goed nagedacht over de optimale begeleiding van jong talent. Daarom hebben we een eigen opleidingsprogramma ontwikkeld. Dit programma start altijd met het JPR introductieprogramma. Hebben we een gezamenlijke klik, dan investeren we graag in de kennis en ervaring die jij opdoet.

Actief in je netwerk

Werk komt voort uit je netwerk. Daarom verwachten we van onze medewerkers ook dat ze in hun eigen tijd actief zijn in het verenigingsleven, bij netwerkclubs en op social media. Hoe vaker je beslissingsnemers uit het zakenleven tegenkomt, des te eerder denken ze aan JPR en jou in het bijzonder als ze een juridische vraag hebben. Hierbij gaan we voor de lange termijn, want dat loont!

Toon ons je meerwaarde!

Kom je uit het Oosten van het land, Utrecht of wil je hier juist komen wonen en weet je zeker dat je een meerwaarde kunt zijn voor ons kantoor? Neem dan contact op met onze collega’s van HR op telefoonnummer 088 - 6160010 of stuur een e-mail naar werken@jpr.nl.

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: