Menu
JPR Advocaten

Alumni

Alumni

Bij JPR kennen wij een informele bedrijfscultuur. Hierbij hoort ook een uitdagende werkomgeving met ruimte voor talent en karakter, met aandacht voor ieders kwaliteiten en een goede balans tussen werk en privé.

Als levens en carrières elders verder gaan, hechten wij er waarde aan om in contact te blijven met oud-kantoorgenoten en kennis en ervaring met elkaar te delen.

Meld je aan voor ons netwerk

Voor het opbouwen van een Alumni netwerk is een actueel adressenbestand van groot belang. Wil je deel uitmaken van ons Alumni netwerk, meld je dan aan en geef je gegevens door via het e-mailadres alumni@jpr.nl.

Alumni borrel

Op vrijdag 13 oktober 2017 houdt JPR haar eerste Alumni borrel. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen oud-kantoorgenoten en huidige medewerkers elkaar bijpraten en herinneringen ophalen.

De borrel vindt plaats van 17.00 uur tot 19.00 uur bij DAVO Bieren Stadsbrouwerij & Proeflokaal, Sluisstraat 6, 7411 EG te Deventer.

Wil je graag bij de borrel aanwezig zijn, meld je dan aan via het emailadres alumni@jpr.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Andalucy Broekman op telefoonnummer 0570 – 755105.

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: