Menu
JPR Advocaten

Niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

Door bijvoorbeeld een ongeval in het verkeer, een bedrijfsongeval of een mishandeling kunt u niet-aangeboren hersenletsel (NAH) oplopen. JPR Advocaten staat zowel volwassenen als kinderen bij met letselschade door niet-aangeboren hersenletsel. Wij zorgen ervoor dat u volledig ontzorgd wordt. Ons doel is om u zo goed mogelijk te laten herstellen.

Ingrijpende gevolgen

De gevolgen van NAH verschillen vaak van persoon tot persoon, maar zijn over het algemeen ingrijpend. Naast de vaak langdurige medische behandeling, waaronder revalidatie, zorg thuis etc. komen daar overheen vragen over wonen, werken en leven.
Voor meer informatie over de hersenen, hersenaandoeningen, behandelingen en antwoord op veelvoorkomende vragen verwijzen we u naar de website van de Hersenstichting.

Door NAH kunt u vaak niet meer de dingen doen op de manier die u gewend was. Ook is het nog maar de vraag of u uw (aangepaste) werkzaamheden nog langer kunt uitvoeren. Het ongeval heeft dan ook grote financiële gevolgen. JPR Advocaten helpt u bij letselschade claimen en met aanvullende ondersteuning en adviezen, die u echt vooruit helpen.

Wij ontzorgen u compleet

Onze advocaten zijn professionals op het juridische terrein van letselschade afhandeling. Zo nemen wij u zoveel mogelijk zorg over de schadeafhandeling uit handen. In overleg schakelen we aanvullende hulp in waar nodig. JPR Advocaten beschikt over een uitgebreid netwerk van specialisten die bij de schadeafhandeling betrokken kunnen worden en daardoor bijdragen aan het vaststellen van aard en omvang van de schade. Zij kunnen daardoor een waardevolle bijdrage leveren bij de afwikkeling.

Letselschadetraject en kosten

Om de schade vergoed te krijgen, is de eerste stap het vaststellen van de aansprakelijkheid van de veroorzaker van het ongeval. Zodra deze aansprakelijkheid vaststaat, is de aansprakelijke partij verplicht de schade te vergoeden. Vaak is dit risico overigens verzekerd (denk bijvoorbeeld aan de WA verzekering bij een auto-ongeval of een bedrijfsongevallenverzekering bij een arbeidsongeval). In dat geval wordt de schade, waaronder de kosten van JPR Advocaten, betaald door de verzekeraar.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact op met een van onze letselschadeadvocaten. Een eerste gesprek is altijd gratis!

Meer weten over onze dienstverlening?
Neem contact op
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: