Menu
JPR Advocaten

Keurmerk letselschade

Het slachtoffer (of diens nabestaanden) van een verkeersongeval, ongeval op het werk of medische fout worden niet alleen met emoties geconfronteerd maar ook met allerhande juridische en financiële vragen.

De beantwoording van deze vragen en de begeleiding in het vaak langdurige en ingewikkelde schaderegelingstraject vergen specialistische kennis en ervaring. Doorgaans beschikt u niet over deze kennis. U hebt hulp nodig. Als u het internet raadpleegt ziet u verscheidene personen en instanties die aangeven dit voor u te kunnen regelen.

Hoe scheidt u nu het kaf van het koren? Hoe weet u dat uw belangenbehartiger over de deskundigheid en de kwaliteiten beschikt om uw belangen optimaal te behartigen.

Dé specialist bij uitstek op het gebied van de afhandeling van letselschadezaken is de LSA Letselschade Advocaat. Niet iedere advocaat mag zich LSA Letselschade Advocaat noemen. Dat mogen alleen de leden van de Vereniging LSA Letselschade Advocaten.

Alle letselschadeadvocaten van JPR Advocaten zijn (aspirant) lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Om lid te worden van de Vereniging LSA Letselschade Advocaten worden hoge kwaliteitseisen gesteld.

  • De LSA letselschade advocaat moet met goed gevolg de postdoctorale opleiding Personenschade aan de Grotius Academie hebben gevolgd en het (zware) examen met goed gevolg hebben behaald.
  • De LSA letselschade advocaat moet het grootste deel van zijn/haar werktijd besteden aan letselschadezaken.
  • De LSA letselschade advocaat is minimaal vijf jaar werkzaam als advocaat en op het gebied van letselschade.
  • De LSA letselschade advocaat is verplicht zijn kennis actueel te houden en moet de door de Vereniging LSA Letselschade Advocaten aangeboden opleidingen volgen.


Daarnaast is JPR Advocaten in het bezit van het exclusieve keurmerk van de Stichting Keurmerk Letselschade. Dit geeft u extra zekerheid voor een goede en professionele behartiging van uw belangen.

Een letselschade advocaat die is aangesloten bij het keurmerk levert aantoonbare kwaliteit op gebieden als communicatie, deskundigheid, transparantie, bereikbaarheid en onafhankelijkheid. Deze kwaliteitseisen worden regelmatig gecontroleerd. Het Keurmerk Letselschade beschikt over een klachtenregeling. Met een gespecialiseerde letselschade LSA advocaat van JPR Advocaten hebt u de garantie dat u dé specialist op het gebied van letselschade in huis heeft gehaald.

Hebt u vragen, neem dan gerust contact op met een van onze letselschade advocaten. Een eerste gesprek met een van onze letselschade advocaten is altijd gratis!

Meer weten over onze dienstverlening?
Neem contact op
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: