Menu
JPR Advocaten

Woodrow Rullmann

Woodrow Rullmann
Woodrow Rullmann
Woodrow
Deventer

"Energiek, sociaal en nooit bang om kritische vragen te stellen: zo werk ik graag. Door mijn interesse en begrip van ICT herken ik de problemen die kunnen ontstaan bij verschillende vormen van automatisering. Ik versta de ICT-er en kan daarom creatief meedenken om tot een goede oplossing te komen. Als juridisch medewerker zoek ik vervolgens de juridische kant van de zaak uit, met name op het gebied van het intellectuele eigendomsrecht en het ICT-recht.

Ik neem ook een aantal jaren ervaring in het bedrijfsleven mee. Daar heb ik me voornamelijk bezig gehouden met politiek gevoelige dossiers en compliance-risico’s op het gebied van privacy. Met die ervaring op zak probeer ik bovendien realistisch mee te denken met de ondernemer."

Over Woodrow

Woodrow is sinds 2019 juridisch medewerker bij JPR Advocaten en werkzaam binnen het privacyrecht, het intellectuele eigendomsrecht en het ICT-recht. Hij heeft ICT-recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en heeft tijdens zijn studie ervaring opgedaan bij een rechtsbijstandsverzekeraar. Daarna heeft hij binnen de consultancy gewerkt voor een aantal financiële instellingen.

Meedenken is "kritische vragen durven stellen."
Aanpakken is "flexibel zijn."
Oplossen is "het realiseren van een praktisch en nuttig resultaat."
Meer informatie over JPR?
Neem contact op
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: