Menu
JPR Advocaten

Richard Rademaker

Richard Rademaker
Richard Rademaker
Richard
Deventer

“Als juridisch medewerker bij de sectie vastgoedrecht, houd ik mij bezig met allerlei vastgoed gerelateerde vraagstukken. Mijn werkzaamheden hebben voornamelijk betrekking op het huurrecht (woonruimte en bedrijfsruimte). Ik vind het belangrijk dat de klant – in alle openheid - voorzien wordt van adviezen die gebaseerd zijn op een grondige (juridische) analyse, zodat de klant zich een duidelijk beeld kan vormen van zijn/haar rechtspositie en verdere mogelijkheden. Samen met mijn collega’s zet ik mij hier dagelijks voor in."

Over Richard

Richard studeerde HBO-Rechten aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en vervolgens Rechtsgeleerdheid en Privaatrecht aan de Universiteit Utrecht. Tijdens en na zijn studie, heeft hij werkervaring opgedaan bij een middelgrote woningcorporatie en als juridisch medewerker/paralegal binnen de advocatuur. Richard is thans werkzaam als juridisch medewerker bij de sectie vastgoedrecht van JPR Advocaten, waar hij zich richt op het vastgoedrecht, waaronder het huurrecht woonruimte en bedrijfsruimte.

Meedenken is "Luisteren naar de klant en je verplaatsten in diens positie. Wat wil de klant bereiken en wat kan ik hierin voor hem/haar betekenen?"
Aanpakken is "Gezamenlijk de uitdaging aangaan en hierbij op zoek gaan naar (creatieve) juridische of praktische oplossingen."
Oplossen is "Onderzoeken waar de klant het meest bij gebaat is en samen met de klant naar dit doel toewerken."
Meer weten over onze dienstverlening?
Neem contact op
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: