Menu
JPR Advocaten

Letselschade

Bent u slachtoffer geworden van een verkeersongeval, een ongeval op het werk, beroepsziekte of een medische fout? Of bent u nabestaande van een slachtoffer die ten gevolge van een ongeval is overleden? Dan heeft u behoefte aan een letselschadeadvocaat die u écht verder helpt. Die uw vragen beantwoordt en uw schade kan verhalen op degene die aansprakelijk is. JPR is die letselschadeadvocaat voor u in de regio Deventer en Doetinchem. Wij leggen u graag uit hoe wij samen met u het traject ingaan.

Goed om te weten: de kosten voor ons als letselschadeadvocaten komen na vaststelling van de aansprakelijkheid voor rekening van de aansprakelijke partij of verzekeraar. We doen geen ‘no cure no pay’, maar vaak kost het u niets om ons in te schakelen.

Letselschade bij ondernemers

Wanneer u als zelfstandig ondernemer of als zzp’er een ongeval krijgt of niet aangeboren hersenletsel (NAH) oploopt, zijn de problemen waarmee u wordt geconfronteerd al helemaal niet te overzien.

Onze gespecialiseerde letselschadeadvocaten hebben de ervaring en deskundigheid om u te helpen uw leven thuis of op het werk weer op de rit te krijgen en ervoor te zorgen dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op hebt. Wij kennen het klappen van de zweep. Wij kennen de weg binnen de verzekeringsbranche en weten hoe het spel wordt gespeeld. Geen zaak is ons te complex. Integendeel, wij houden er van om uitgedaagd te worden. Om die reden staan wij ook verzekeraars bij. Wij kennen dus het standpunt van beide partijen. Dat is een groot voordeel voor u.

Uw herstel staat bij ons voorop

Wij helpen u niet alleen met onze kennis en ervaring op het gebied van aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht. Uw herstel is voor ons veel belangrijker. Ons doel is dat u weer zo goed mogelijk terugkeert naar uw oude situatie. Als er bijvoorbeeld aanpassingen nodig zijn om weer goed te kunnen werken, dan gaan we hiermee aan de slag voor u. Voor dat herstel is compensatie nodig in de vorm van een schadevergoeding.

Spin in het web

Als spin in het web zorgt uw letselschadeadvocaat van JPR dat de juiste stappen worden gezet om optimaal te kunnen herstellen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en schakelen adviseurs in waar dat nodig is. Tijdens het contact met verzekeraar(s), schaderegelaar(s), medisch adviseur(s), arbeidsdeskundige(n) en anderen behartigen wij uitsluitend uw belangen.

Gespecialiseerde Letselschade Advocaten (LSA)

Mr. N.P.H. Borm is lid van de Vereniging voor Letselschade Advocaten (LSA). Hierdoor bent u verzekerd van de hoogste juridische kwaliteit en ervaring op dit gebied.

Welke schade kunt u claimen?

Als u zelf het slachtoffer bent van een ongeval, kunt u verlies aan verdienvermogen (inkomensschade, pensioenschade, etc.) en verlies aan zelfwerkzaamheid in en om uw huis claimen. Maar ook medische kosten, aanpassingskosten, advocaatkosten en re-integratiekosten. Heeft u studievertraging opgelopen, dan is dit ook schade die wij namens u kunnen claimen. Net als smartengeld, een immateriële vergoeding voor de schade die u heeft geleden ten gevolge van het ongeval door pijn, gederfde levensvreugde en ander leed.

Als nabestaande van een slachtoffer die ten gevolge van een ongeval is overleden kunt u gederfd levensonderhoud, uitvaartkosten en advocaatkosten claimen.

Zoekt u een letselschadeadvocaat in de regio Deventer of Doetinchem? Wij staan naast u voor het claimen van uw schade en om u te helpen bij uw herstel.

Meer weten over onze dienstverlening?
Neem contact op
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: