Menu
JPR Advocaten

Beste advocaat

Jaarlijks in september wordt de uitslag van de verkiezing tot beste advieskantoren van Nederland bekendgemaakt. Nadat JPR Advocaten in 2012 de Incompany-award voor het beste advies- én advocatenkantoor van heel Nederland in ontvangst mocht nemen en in 2013 verkozen werd tot beste advocatenkantoor van Oost-Nederland, is het JPR Advocaten een jaar later opnieuw gelukt om in de absolute top van Nederland te eindigen: het tweede beste advocatenkantoor en derde beste advieskantoor van Nederland. In 2014 mocht JRP Advocaten zich dus wederom het beste advocatenkantoor van Oost-Nederland noemen.

Verkiezing beste advocatenkantoor

Het zakenblad Incompany laat elk jaar onderzoek doen naar de waardering van opdrachtgevers voor hun adviesbedrijven. Duizenden beslissers uit het midden- en grootbedrijf geven dan hun oordeel in de vorm van rapportcijfers voor uiteenlopende zaken als service, betrouwbaarheid, vak- en branchekennis, integriteit en prijs-kwaliteitverhouding. Het resultaat is de Incompany 100: een ranglijst van de best presterende advieskantoren in negen sectoren.

JPR Advocaten met vestigingen in Deventer en Doetinchem kan dus met de besten mee. Klanten van JPR waarderen hun advocaat en hebben zich in 2014 opnieuw lovend uitgesproken over de volle breedte van het dienstenpakket.

De ‘branchekennis’ van de advocaten van JPR wordt dat jaar door de klanten als hoogste in de sector gewaardeerd (7,80). De klantenkring is ook vleiend over de ‘helderheid (7,60) en eerlijkheid’ (7,55) van de facturering. Dat JPR Advocaten een partij is om rekening mee te houden, blijkt uit de sterke categorieën ‘knowhow’ (7,64) en ‘prijs’ (7,45). In deze categorieën laat JPR alle andere advocatenkantoren achter zich. Tenslotte wordt de ’snelheid van werken’ zeer gewaardeerd (7,40). Incompany gaf aan dat deze goede beoordelingen het verschil maken tussen een goed en een uitzonderlijk hoog niveau. De ambitie van JPR Advocaten om ‘het beste advocatenkantoor van Oost Nederland te zijn’ is daarmee drie jaar op rij waargemaakt.

Beste advocaat en ondernemer

Vertaald naar de dagelijkse praktijk kun je zeggen dat de advocaten van JPR toegankelijk en to the point zijn en altijd voor de beste uitkomst gaan. Het is de kunst om de taal van de ondernemer in Oost-Nederland te spreken, je te kunnen verplaatsen in zijn positie en het advies daarop toe te spitsen. Die kunst verstaat JPR.

Voor de JPR-advocaten is het haast vanzelfsprekend om te denken als ondernemers. Zij zijn zelf verantwoordelijk voor het opzetten en uitbouwen van hun eigen adviespraktijk en krijgen te maken met zaken als acquireren, strategieplannen en inschatten van kosten/baten. Dat brengt hen in een vergelijkbare situatie als de ondernemers voor wie zij werken. Zo weet elke advocaat wat zijn of haar klant beweegt en kan hij/zij nog beter adviseren.

Kenmerkend voor de ‘beste advocaat’ is tevens, dat hij/zij niet alleen bij naderend onheil het gezicht laat zien maar ook regelmatig contact onderhouden als er geen concrete zaken lopen. In een ontspannen atmosfeer leer je elkaar immers beter kennen en een goede relatie is de basis voor succes. Daarnaast bieden de JPR-advocaten op andere vlakken toegevoegde waarden. Door hun uitgebreide netwerk lopen zij soms tegen kansen voor fusies en overnames aan en kunnen zij geïnteresseerde partijen aan elkaar voorstellen.

Concluderend kunnen we stellen dat de klanttevredenheid voor een belangrijk deel wordt bepaald door de niet-juridische aspecten van onze dienstverlening. Echte ‘topadvocaten’ hebben aandacht, attitude, accuratesse en authenticiteit.

Meer weten over onze dienstverlening?
Neem contact op
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: