Menu
JPR Advocaten

Mr. P.T.W. Lamers

Petra Lamers
Mr. P.T.W. Lamers
Petra
Deventer

“Als familierecht advocaat behandel ik zaken waarbij emoties een grote rol kunnen spelen. In het contact met mijn klanten is het van belang heel goed naar het persoonlijke verhaal te luisteren. Zo krijg ik inzicht in de situatie van de klant en kan ik zorgvuldig en deskundig kan adviseren.

Ik probeer altijd eerlijk en reëel te blijven. Ik zie het als mijn taak om escalatie van conflicten of langdurige procedures te voorkomen. In overleg met de wederpartij probeer ik eruit te komen en waar nodig voer ik procedures.
 
De reden waarom ik familierecht heb gekozen? Ik houd van goede persoonlijke contacten en help klanten door een moeilijke periode heen. Door mijn brede ervaring en betrokkenheid kunnen klanten rekenen op een professionele aanpak van dit complexe proces.”

Over Petra

Petra is advocaat en in 1994 en bij JPR Advocaten begonnen. Tevens is zij bedrijfsjurist en docent recht geweest. Vanaf 2018 is weer aan de slag gegaan bij JPR. Petra is lid van de Raad van Toezicht van de Bibliotheek Oost-Achterhoek en president van de Lions Club Oost-Achterhoek.

Meedenken is "echt kunnen luisteren naar wat iemand zegt en dat in de advisering meenemen."
Aanpakken is "onder ogen zien wat het probleem is en van daaruit handelen."
Oplossen is "alles goed regelen."
  • Lid van de Raad van Toezicht van de Bibliotheek Oost Achterhoek
  • President Lions Club Oost-Achterhoek
  • Bestuurslid Avonturijn, kinderopvang
Meer informatie over JPR?
Neem contact op
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: