Menu
JPR Advocaten

Paul van der Rijt

Paul van der Rijt
Paul van der Rijt
Paul
Utrecht

“Als voormalig ondernemer weet ik als advocaat wat er speelt in ondernemersland en hoe mijn klanten geholpen willen worden. Zeggen waar het op staat, er geen doekjes om winden en met oplossingen komen, dáárom komen klanten naar mij. Omdat ik pragmatisch ben en met mijn creatieve blik altijd wel een uitweg zie.

Maar niets is éénrichtingsverkeer, alles gaat in goed overleg. Ik help mijn klant ook het belang van de ander te zien om de kans om tot een gezamenlijke oplossing groter te maken. Dat voorkomt onnodig wapengekletter waar veel tijd, energie en geld in verloren gaat. Die drie kunnen beter gestoken worden in het ondernemen zelf. Als advocaat ben ik zeer vasthoudend in het beschermen van de belangen van mijn klant in conflictsituaties en ga ik niets of niemand uit de weg.”


Over Paul

Paul is sinds 2003 advocaat, met enkele jaren pauze tussendoor. Zijn ruime ervaring in de ondernemerspraktijk komt mede doordat hij zelf een advocatenkantoor van de grond af heeft opgebouwd. Zijn werk doet hij met grote drive en passie. In de pauze in zijn advocatenbestaan heeft Paul debattrainingen gegeven, gericht op overtuigend communiceren. Ook rondde hij een internationale MBA-opleiding aan 5 universiteiten wereldwijd cum laude af. Al deze ervaringen zet Paul graag in voor de klanten van JPR.

Paul is aangesloten bij de Orde van Advocaten Midden-Nederland.

Meedenken is "een eerlijk klankbord zijn."
Aanpakken is "gewoon doen."
Oplossen is "rust en comfort bieden met een duurzame oplossing."
Meer weten over onze dienstverlening?
Neem contact op
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: