Menu
JPR Advocaten

Martijn Maas

Martijn Maas
Martijn Maas
Martijn
Deventer

“Mijn directe omgeving wist het eigenlijk altijd al: Martijn wordt advocaat. Ik houd van debatteren en goede kennis van feiten. Tijdens mijn studies rechten en geschiedenis was ik voortdurend op zoek naar een uitdaging. Het intrigeert mij om me te verdiepen in een enorme hoeveelheid informatie. Er zijn situaties waar de wetgeving niet voldoende in voorziet. Dan moet je creatief zijn en een praktische oplossing vinden. Bij recht gaat het over strategieën; alle mogelijke scenario’s in overweging nemen en goed luisteren naar de klant.

Ik ben graag goed voorbereid, in de rechtszaal en daarbuiten. Daarbij zorg ik dat klanten weten wat ze kunnen verwachten en dat ik ze duidelijk informeer. Het is de kunst om met de juiste vragen het ‘waarom’ van een klant te achterhalen en zo tot een passende oplossing te komen.”

Over Martijn

Martijn is sinds 2016 advocaat bij JPR Advocaten in Deventer. Hij begon als student-stagiair en werkte later ook als juridisch medewerker bij JPR. Op basis van een helder advies helpt hij zijn klanten de juiste strategische keuzes te maken in het complexe verzekeringsrecht.

Meedenken is "de juiste vragen stellen, totdat je weet wat de klant wil en waaróm hij dat wil."
Aanpakken is "knopen doorhakken."
Oplossen is "dingen niet ingewikkelder maken dan ze zijn."
  • Uitleg polisvoorwaarden
  • Beroepsaansprakelijkheid
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
  • Letselschade
Meer weten over onze dienstverlening?
Neem contact op
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: