Menu
JPR Advocaten

Marloes Horstman

Marloes Horstman
Marloes Horstman
Marloes
Deventer

“Als advocaat van toegevoegde waarde zijn voor de klant, dat is mijn streven. Ik zoek graag iets tot op de bodem uit om net dát detail te vinden waarmee ik een probleemstelling of vraagstuk kan aanpakken of voorkomen. Zo ben ik begonnen als student-stagiaire bij JPR Advocaten. Daar heb ik mij al snel verdiept in het verzekeringsrecht. Mijn werkwijze kenmerkt zich door de vraag van de klant goed te analyseren en proactief mee te denken over oplossingen voor de lange termijn.

Door mijn affiniteit met technologie houd ik me bezig met vraagstukken inzake ICT en privacy, met name de AVG. Ik wil organisaties helpen de mogelijkheden van privacyregelgeving in kaart te brengen en een praktische oplossing te vinden. Als eindredactrice bij TechGirl Nederland schrijf ik met veel plezier artikelen en reviews over gadgets voor vrouwen met interesse in technologie. Daarnaast schrijf ik voor het Nederlands Tijdschrift voor Handelsrecht.”

Over Marloes

Marloes Horstman is Advocaat bij JPR Advocaten in Deventer en werkzaam binnen het verzekeringsrecht, intellectueel eigendom en ICT. Hiervoor is ze werkzaam geweest als juridisch adviseur bij de Rechtswinkel Nieuwegein. De stijl van Marloes is gedreven, duidelijk en toegankelijk.

Meedenken is "uitzoeken wat de klant wil of nodig heeft, doorvragen."
Aanpakken is "een zaak tot op de bodem uitzoeken en het laatste puzzelstukje vinden."
Oplossen is "verder kijken dan de oplossing; daar hoort ook nazorg bij."
  • Eindredactrice TechGirl
  • Auteur commercialia bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheid
  • Privacy recht
  • Beroepsaansprakelijkheid
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
Meer weten over onze dienstverlening?
Neem contact op
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: