Menu
JPR Advocaten

Jill Althoff

Jill Althoff
Jill Althoff
Jill
Doetinchem

Als advocaat is het mijn taak om te voorzien in die vorm van juridische ondersteuning waar op dat moment behoefte aan is. Mijn bijdrage in het geheel is steeds een andere en dat maakt mijn werk dynamisch en uitdagend. De diversiteit past goed bij mij als persoon en houdt mij scherp en creatief.

Ik houd van begrijpelijke taal en ben een advocaat die verder kijkt dan het juridische. Ik overzie de juridische aspecten, maar heb altijd oog voor de praktische uitwerking ervan. Door het juridische te combineren met het praktische kun je wat mij betreft pas echt van toegevoegde waarde zijn voor je cliënt.

Over Jill

Jill is sinds 2019 advocaat bij JPR Advocaten. Daarvoor is ze ruim twee jaar als juridisch medewerker werkzaam geweest. Ze is communicatief sterk, direct en tactvol. Jill is werkzaam binnen het ondernemingsrecht en houdt zich daarbinnen bezig met contracten- en procesrecht, vennootschapsrecht en fusie- en overnametrajecten.

Meedenken is "net dat stapje extra willen zetten voor je klant."
Aanpakken is "in begrijpelijke taal, met een praktische insteek en een no-nonsense mentaliteit, die vorm van juridische bijstand verlenen, waar op dat moment behoefte aan is."
Oplossen is "samen met je klant voor het hoogst haalbare gaan."
Meer weten over onze dienstverlening?
Neem contact op
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: