Menu
JPR Advocaten

Jeroen Rommes

Jeroen Rommes
Jeroen Rommes
Jeroen
Utrecht

Betrokken, oplossingsgericht en inhoudelijk sterk, dat typeert mij als advocaat en als persoon. Een belangrijk deel van mijn loopbaan ligt buiten de advocatuur. Daarbij heb ik geleerd hoe belangrijk het is om problemen niet alleen vanuit de juridische hoek te benaderen. Uiteindelijk gaat het erom dat er een oplossing komt voor een probleem dat de ondernemer niet alleen kan oplossen.

Ontzorgen is een essentieel deel van mijn taak, zodat ik ondernemers in staat kan stellen te doen waar zíj goed in zijn, namelijk ondernemen. De uitdaging is om het vertrouwen dat ik krijg van mijn klanten te blijven verdienen. Dat doe ik niet alleen door mijn inhoudelijke werk goed te doen, maar ook door goed te luisteren. Wat is het belang van mijn klant? Waarmee is hij of zij écht geholpen? Als ik dat weet kan ik ook echt van toegevoegde waarde zijn. En dat is toch uiteindelijk wat telt.

Over Jeroen

Jeroen heeft in de afgelopen 20 jaar gewerkt als advocaat en curator, maar ook als (senior) jurist bij een van de grootste banken van Nederland. De kennis en ervaring die hij daarbij heeft opgedaan zet hij graag in voor ondernemingen en ondernemers. Jeroen is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en financieringen en zekerheden en is lid van de vereniging van Insolventierechtadvocaten (INSOLAD).


Jeroen is aangesloten bij de Orde van Advocaten Midden-Nederland.

Meedenken is "begrijpen wat er echt speelt, en dat begint met goed luisteren"
Aanpakken is "snel ogenschijnlijk complexe zaken eenvoudig maken"
Oplossen is "met oog voor de belangen van je cliënt op lange termijn"
Meer weten over onze dienstverlening?
Neem contact op
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: