Menu
JPR Advocaten

Hugo de Boef

Hugo de Boef
Hugo de Boef
Hugo
Deventer


"Als advocaat zie ik het als mijn rol om voorop te lopen in het doolhof van wet- en regelgeving. Met mijn kennis en ervaring vallen mij de relevante details in een vroeg stadium op. Dat is belangrijk, want die details kunnen op een later moment een mogelijke rol gaan spelen.

Ik voel mij betrokken bij de mensen die ik bijsta en de zaken die ik doe. De verschillende mensen die ik dagelijks spreek en de complexe zaken die ik doe, zorgen voor uitdaging en een prettige afwisseling in mijn werk. Elke oplossing die ik aandraag vergt creativiteit en dat geeft mij een gevoel van vrijheid."

Over Hugo

Na afronding van de politieacademie begon Hugo zijn loopbaan als politieagent. Vanwege de behoefte aan meer theoretische kennis en daarmee uitdaging, besloot hij rechten te studeren. Sinds 2014 is Hugo naast zijn studie onder andere werkzaam geweest als griffier bij het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden. Vanaf 2017 werkt hij bij JPR Advocaten in Deventer. Hugo is werkzaam op het gebied van arbeids- en ondernemingsrecht en gespecialiseerd in de Wet normering topinkomens (WNT).

Meedenken is "een oplossing aandragen voordat iets een probleem is geworden."
Aanpakken is "100% partijdig, maar zonder daarbij het grotere geheel uit oog te verliezen."
Oplossen is "niet slechts luisteren naar de vraag, maar ook naar de wens van degene die ik bijsta."
  • Griffier bij Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden, sector civiel, handelsrecht (2014 - 2017)
  • Politieagent bij Politie Oost-Nederland (2006 - 2010)
Meer informatie over JPR?
Neem contact op
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: