Menu
JPR Advocaten

Erin Speelman

Erin Speelman
Erin Speelman
Erin
Deventer

Het verbintenissenrecht en het commerciële contractenrecht heeft altijd mijn bijzondere interesse gehad. Met brede kennis van het contractenrecht als basis, heb ik gaandeweg de focus gelegd op overheidsprivaatrecht en vastgoed gerelateerde zaken. De laatste jaren ben ik met name werkzaam geweest voor (semi)overheden en projectontwikkelaars. Mijn werkzaamheden hebben in het bijzonder betrekking op het adviseren en procederen inzake vastgoed gerelateerde kwesties en uiteenlopende publiek-private samenwerkingen.

Sinds enige tijd combineer ik de kennis en ervaring die ik heb opgedaan met de civiele bouwrechtpraktijk. Deze combinatie ervaar ik als afwisselend en uitdagend. Bij vrijwel elk bouwgeschil komt een degelijke kennis van het contractenrecht goed van pas.

Over Erin
Erin is sinds 2010 actief als advocaat. Vanaf 2020 is Erin verbonden aan JPR Advocaten en s werkzaam binnen de civiele bouwrechtpraktijk. Recent heeft Erin de Grotius specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal Contracteren afgerond.

Meedenken is "anticiperen en voorkomen."
Aanpakken is "durven doorpakken."
Oplossen is "een praktische juridische vertaalslag maken."
Meer weten over onze dienstverlening?
Neem contact op
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: