Menu
JPR Advocaten

Albert Jan Boer

Albert Jan Boer
Albert Jan Boer
Albert Jan
Doetinchem

“Na ruim 33 jaar als advocaat werkzaam te zijn, kan ik met recht zeggen dat ik mijn sporen in de rechtspraktijk heb verdiend. Iedere dag oefen ik het mooiste beroep ter wereld uit. Als advocaat ondernemingsrecht adviseer ik over allerhande juridische aspecten en omdat ik fiscaal recht heb gestudeerd kan ik ook verder kijken dan alleen het juridische.

Binnen de advocatuur komt alles bij elkaar: de spanning van een zaak, de omgang met je klanten en het gebruiken van je juridische kennis. Ik ben nieuwsgierig naar de maatschappelijke ontwikkelingen en wat de gevolgen daarvan zijn voor mijn praktijk. Bij elke strategie is voor mij het belangrijkste punt: wat is de praktische toepasbaarheid?”

Over Albert Jan

Albert Jan is advocaat sinds 1984 en vanaf 2018 werkzaam bij JPR Advocaten. Voorheen was hij werkzaam binnen diverse rechtsgebieden, maar hij heeft zich gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Op het gebied van ondernemingsrecht legt hij zich voornamelijk toe op het invorderingsrecht en maatschap- en aandeelhoudersconflicten.

Meedenken is "noodzaak."
Aanpakken is "de juiste strategie ontwikkelen."
Oplossen is "wat de klant verlangt."
  • Lid Lionsclub Groenlo-Slingelanden
  • Ondernemingsrecht
  • Vennootschapsrecht
  • Formeel belastingrecht/ invordering
Meer weten over onze dienstverlening?
Neem contact op
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: