Menu
JPR Advocaten

Wet Werk en Zekerheid en het pensioenontslagbeding

Geschreven op 9 september 2014  •  Auteur: Sjoerd van der Vegt
Wet Werk en Zekerheid en het pensioenontslagbeding

Het einde van de arbeidsovereenkomst in verband met pensionering is momenteel niet wettelijk geregeld. De Wet Werk en Zekerheid brengt hier verandering in. Ontslag in verband met pensioen komt in een aantal wettelijke bepalingen terug. Een gevolg daarvan is dat het pensioenontslagbeding vooralsnog partijen onnodig beperkt in de mogelijkheden om te blijven doorwerken.

Lees hier het gehele artikel van Sjoerd van der Vegt, pensioenadvocaat, zoals dat is verschenen in het Pensioen Magazine van augustus/september 2014.


Sjoerd van der Vegt
Sjoerd van der Vegt CPL

“De uitdaging, de complexiteit en de diversiteit die dit vak met zich meebrengen, spreken mij enorm aan. Standaardoplossingen bestaan niet, geen enkele zaak of klant is hetzelfde. Goede kennis van de klant en de onderneming zijn van essentieel belang om tot een goed advies te komen. Daarom is een goede samenwerking met de klant belangrijk.

Communicatie is hierbij uiteraard van groot belang. Als advocaat probeer ik altijd het best mogelijke resultaat te behalen, dus moeten de alternatieven en de oplossing ernaartoe worden bekeken. Als lid van de Raad van Orde denk ik mee over de ontwikkelingen in mijn vak. Daarnaast deel ik graag mijn kennis als lid van diverse specialisatieverengingen.”

Over Sjoerd

Sjoerd is sinds 1999 advocaat en vanaf 2002 werkzaam bij JPR. In 2012 is hij partner geworden. Hij heeft zich gespecialiseerd in het pensioenrecht en is Certified Pension Lawyer. Sjoerd is betrokken en stelt de samenwerking met de klant centraal. Door middel van een duidelijke strategie zal hij het maximale resultaat behalen.

Contact opnemen met JPR

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: