Menu
JPR Advocaten

Weet hoe verzekeraars denken bij letselschade

Geschreven op 7 mei 2018  •  Auteur: Niek Borm
Weet hoe verzekeraars denken bij letselschade

Wij weten hoe verzekeraars denken bij letselschade

Sommige van onze cliënten staan ervan te kijken dat we bij JPR Advocaten zowel slachtoffers als verzekeraars bijstaan. Toch is dat juist een groot voordeel voor u als cliënt, daardoor weten we namelijk hoe verzekeraars werken en denken. Tegelijkertijd is er wederzijds respect en vertrouwen, wat ons helpt bij de afhandeling van andere zaken.

Groot voordeel

Verzekeraars staan niet erg positief te boek bij veel mensen. Het algemene beeld is dat ze heel goed de maandelijkse premies weten te innen en vervolgens weigeren om uit te keren als het nodig is. Toegegeven, het komt soms voor dat verzekeraars de hakken in het zand zetten, maar over het algemeen hebben wij een prima relatie met ze. Dat komt doordat wij weten hoe ze werken en denken. Door onze ervaringen bij zaken waarbij we voor verzekeraars optreden en procederen, hebben we veel inzicht gekregen in hun werkwijze. Dat is voor u een groot voordeel als cliënt wanneer wij u bijstaan bij het verhalen van uw letselschade. 

De leiding houden in het dossier

Doordat we veel ervaring hebben met verzekeraars, kennen we hun beweegredenen en beleid. We weten hoe we op de juiste knoppen moeten drukken om tot een passende oplossing te komen waar u tevreden mee bent. Al vanaf het eerste gesprek zorgen we dat u de leiding houdt in het dossier en het contact goed opbouwt. Zo voorkomen we dat het uitdraait op procederen. Daar heeft uiteindelijk iedereen baat bij.

Nu weet u waarom het nuttig is dat wij ook verzekeraars bijstaan. Meer weten? Neem contact met ons op!

 


Niek Borm
Mr. N.P.H. Borm

Niek Borm is advocaat bij JPR Advocaten in Deventer en werkzaam in het Verzekeringsrecht. Zijn specialisaties binnen dit rechtsgebied zijn: verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht, letselschade (medische aansprakelijkheid), gezondheidsrecht en privacy recht. Niek is sinds 2010 actief als advocaat.

Contact opnemen met JPR

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: