Menu
JPR Advocaten

Vaststellingsovereenkomst aangeboden gekregen?

Geschreven op 29 april 2021  •  Auteur: Jolien Kraaijvanger
Vaststellingsovereenkomst aangeboden gekregen?

Werkgever en werknemer kunnen in onderling overleg afspraken maken over de beëindiging van de arbeidsovereenkomst. Deze afspraken worden bij voorkeur schriftelijk vastgelegd in een zogeheten beëindigingsovereenkomst (in de vorm van een vaststellingsovereenkomst).

Vorig jaar hebben wij een blogreeks opgesteld over dit onderwerp. Hierbij zijn allerlei vragen beantwoord op het gebied van vaststellingsovereenkomsten, waaronder:

Indien u overweegt een vaststellingsovereenkomst te sluiten, dan doet u er goed aan juridisch advies in te winnen. Het kan namelijk voorkomen dat u (onbedoeld) meer rechten prijsgeeft, dan dat u voor ogen had. Daarnaast kunnen wij u bijstaan in de onderhandelingen. De juridische kosten worden vaak (voor een groot deel) door uw werkgever vergoed.

Heeft u een vaststellingsovereenkomst aangeboden gekregen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten vaststellingsovereenkomsten.


Jolien Kraaijvanger
Jolien Kraaijvanger

“De advocatuur heeft mij altijd getrokken. Ik vind het leuk om nauw betrokken te zijn bij het reilen en zeilen van verschillende ondernemingen en zowel juridisch als praktisch met klanten mee te denken. Het geeft mij energie om vervolgens middels de...

Contact opnemen met JPR

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: