Menu
JPR Advocaten

Stemming door Eerste Kamer over wetsvoorstel Werk en Zekerheid

Geschreven op 4 juni 2014  •  Auteur: Wouter Ribbers
Stemming door Eerste Kamer over wetsvoorstel Werk en Zekerheid

De plenaire behandeling van het wetsvoorstel Werk en Zekerheid door de Eerste Kamer was op 3 juni 2014. De stemming over dit wetsvoorstel zal zijn op dinsdag 10 juni 2014. Dan wordt ook gestemd over de ingediende motie – Backer.

Motie – Backer

In deze motie wordt de regering verzocht de werking van het wetsvoorstel op het punt van verzoeken tot ontbinding van arbeidsovereenkomsten nauwgezet te monitoren. En de kamer uiterlijk één jaar na inwerkingtreding van de wet daarover te informeren.

Wouter Ribbers
Wouter Ribbers

"Arbeidsrecht vraagt om snelle en praktische oplossingen. Het is daarom erg belangrijk dat je als advocaat goed weet hoe interpersoonlijke relaties in elkaar steken. Door mijn ervaring als gesprekspartner, met bestuurders en toezichthouders, weet ik de juiste verbindingen te leggen om van toegevoegde waarde te zijn voor de ondernemer.

De afgelopen jaren is er veel veranderd in de markt waarin we opereren. Onze aanpak is professioneler en bedrijfsmatiger geworden. We zijn sterk gebleven door continu mee te bewegen met ontwikkelingen. Maar het wezenlijke van het werk is nog altijd hetzelfde; je moet er altijd voor je klant zijn!”

Over Wouter

Wouter is sinds 1981 advocaat en vanaf 1987 partner bij JPR Advocaten. Hij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en heeft een uitgebreid netwerk. Naast de juridische aspecten van zijn werk heeft hij gevoel voor intermenselijke zaken die belangrijk zijn voor het functioneren van medewerkers en organisaties. Ook daarin adviseert en begeleidt hij zijn klanten, om zo samen tot de beste oplossingen te komen.

Contact opnemen met JPR

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: