Menu
JPR Advocaten

Schaderegelingsclausules in aansprakelijkheidsverzekeringen

Geschreven op 8 november 2011  •  Auteur: Pieter Leerink
Schaderegelingsclausules in aansprakelijkheidsverzekeringen

Op vrijdag 4 november 2011 heeft Pieter Leerink (advocaat JPR advocaten sectie verzekeringsrecht) tijdens het ACIS-symposium een voordracht gehoudenover schaderegelingsclausules in aansprakelijkheidsverzekeringen.

ACIS staat voor Amsterdam Centre for Insurance Studies. Leerink is tijdens de voordracht ingegaan op de bevoegdheid van de aansprakelijkheidsverzekeraar om namens de verzekeraar de aanspraak tot schadevergoeding te beoordelen en te regelen. De verzekeraar dient daarbij overleg te voeren met de verzekerde die soms een eigen belang heeft, bijvoorbeeld een hoog eigen risico, een claim boven de maximaal verzekerde som, imagoschade, commerciële relatie etc. Ter gelegenheid van dit symposium verscheen in de ACIS-serie een boek met daarin de bijdrage van Pieter Leerink. Lees hier het artikel.


Pieter Leerink
Pieter Leerink

“Goed luisteren, duidelijke taal en niet te ingewikkeld doen. Dat is mijn motto. Het leukste aan mijn vak vind ik om ingewikkelde zaken simpel te maken en samen met de klant een strategie te bepalen. Ik sta voor een efficiënte aanpak gericht op een...

Contact opnemen met JPR

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: