Menu
JPR Advocaten

Pre-pack blijkt succesvol

Geschreven op 4 december 2013  •  Auteur: Sebastiaan Vos
Pre-pack blijkt succesvol

De pre-pack moet snel gelegaliseerd worden

In ‘Business Transformatie’ (november-december 2013), een bijlage bij de Telegraaf en Brookz, is een artikel opgenomen waarin Sebastiaan Vos ingaat op het helpen van ondernemers die in zwaar weer dreigen te komen. JPR Advocaten ziet veel ondernemers die moeite hebben om de omzet op peil te houden. Volgens het advocatenkantoor is het dan belangrijk om kansen te grijpen die het bedrijfsresultaat verhogen. "Een overgrote meerderheid van de gevallen waarin met een pre-pack gewerkt wordt, blijkt een succes. Niet alleen voor de ondernemer, maar ook voor de schuldeisers."

Lees hier het hele artikel.


Sebastiaan Vos
Sebastiaan Vos

“Ik haal er voldoening uit complexe feiten terug te brengen tot de juridische kern en van daaruit te acteren. Daarnaast past het bij mij een mening te vormen en een standpunt in te nemen en daar ook wat mee te doen. Met deze eigenschappen heb ik ook overwogen rechter te worden. Als advocaat vind ik juist de contacten met ondernemers die vol trots en passie vertellen over hun bedrijf, het leukste aan mijn werk!

In mijn werk is geen dag en geen zaak hetzelfde. De afwisseling en juridische uitdagingen waarvoor je wordt gesteld, zijn verslavend voor mij. Ik hou van die uitdagingen.

Ik ervaar het als een voorrecht om mee te mogen denken met de beslissers in organisaties en een sparringpartner te mogen zijn voor ondernemers die daar behoefte aan hebben. Ik wil graag van waarde zijn en iets toevoegen voor hen. Dat maakt mijn werk zinvol. “

Over Sebastiaan

Sebastiaan is sinds 2000 advocaat. Sinds 2013 werkt hij voor JPR Advocaten en hij is partner. Hij is gespecialiseerd in het ondernemings- en insolventierecht en houdt zich onder meer bezig met fusies en overnames, financiering en aansprakelijkheid. Hij kan snel acteren en nieuwe strategieën bepalen in veranderende en onverwachte situaties. Dat maakt hem een waardevolle gesprekspartner voor bestuurders en toezichthouders.

Contact opnemen met JPR

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: