Menu
JPR Advocaten

Overnamekansen nemen binnenkort weer toe

Geschreven op 3 april 2013  •  Auteur: Marjolein van Leeuwen
Overnamekansen nemen binnenkort weer toe

Op het moment dat ondernemende babyboomers zich op de overnamemarkt oriënteerden, gooide de crisis roet in het eten. De crisis(sen) zijn nog niet voorbij, maar ondernemers beseffen zich dat nog langer wachten geen zin heeft. Een overnamegolf is dan ook aanstaande, stellen juristen van JPR Advocaten. Lees hier het gehele artikel dat gepubliceerd is in 'Uw Financiële Specialist', een bijlage bij de Telegraaf van 3 april 2013. In het artikel zijn twee van de specialisten overnames en fusies van JPR Advocaten aan het woord.


Marjolein van Leeuwen
Marjolein van Leeuwen

“Fusie- en overnametrajecten zijn doorgaans complex en heel intensief. De tijdsdruk is groot. Vandaag krijg je stukken aangeleverd en morgen moeten de contracten klaarliggen. Je moet het vertrouwen van de klant hebben en nauw samenwerken. Ieder traject en ieder contract is anders. Dat maakt het telkens opnieuw ongelooflijk uitdagend en dynamisch.

Mijn aanpak is daadkrachtig en pragmatisch. Ik neem graag de lead in dergelijke transactieprocessen, zodat de klant op mij kan leunen en vertrouwen. Waar nodig vormen we een multidisciplinair team met collega’s van andere secties. Door onze gezamenlijke inzet kunnen we het belang van onze klanten het best dienen.

Ik sta er altijd voor open om met ondernemers te sparren. In die gesprekken is het mooi om de kennis die ik als advocaat heb opgedaan, in te brengen.”

Over Marjolein

Marjolein is sinds 2007 advocaat bij JPR Advocaten en partner vanaf 2018. Zij houdt zich bezig met fusies en overnames, het opstellen van (internationale) overeenkomsten en staat ondernemers bij in geschillen. In 2013 rondde Marjolein haar Grotius specialisatieopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht af. Naast haar werk als advocaat zet ze zich graag in voor de regio en heeft ze diverse bestuursfuncties bekleed. Marjolein deelt haar netwerk graag met anderen. Marjolein wordt door haar klanten gewaardeerd en is prettig in de omgang.

Contact opnemen met JPR

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: