Menu
JPR Advocaten

Minister Asscher treft overgangsregeling voor de transitievergoeding

Geschreven op 25 februari 2015  •  Auteur: Leonie Ouwersloot-Koster
Minister Asscher treft overgangsregeling voor de transitievergoeding

Minister Asscher van SZW heeft een tweede nota van wijziging Wetsvoorstel aanpak schijnconstructies in verband met de transitievergoeding Wwz ingediend bij de Tweede Kamer. Dit wetsvoorstel bevat een overgangsregeling om de eerder genoemde effecten van de regeling van de transitievergoeding voor tijdelijke werknemers tegen te gaan. Voor meer informatie en de aanbiedingsbrief van de Minister klik hier.


Leonie Ouwersloot-Koster
Leonie Ouwersloot-Koster

“In ons vak is geen dag hetzelfde. Ik kom dagelijks bij de meest uiteenlopende bedrijven. De dynamiek en de veelzijdigheid van vraagstukken, het discussiëren en onderhandelen waarbij het belang van de klant voorop staat, intrigeren mij. Deze aspecten van het vak van advocaat trokken mij ook aan, waardoor ik al snel wist dat ik de advocatuur in wilde. Mijn doel is altijd het bereiken van een oplossing waar mijn klant tevreden over is.

In het arbeidsrecht kom ik in aanraking met veel verschillende kwesties. Zo denk ik mee over beleid, begeleid ik individuele en collectieve ontslagprocedures en ondersteun ik OR-adviestrajecten.

Verder ben ik gespecialiseerd in het privacyrecht. Ik adviseer cliënten bij de implementatie van de AVG en denk ik mee op beleidsmatig niveau. Daarnaast geef ik workshops aan klanten en belanghebbenden. Mijn doel daarbij is deelnemers informatie geven waar ze direct mee aan de slag kunnen.”

Over Leonie

Leonie is sinds 2009 advocaat en is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en privacyrecht. Leonie is betrokken bij haar klanten en heeft een pragmatische aanpak. Ze is actief in de ouderraad van de school van haar kinderen.

Contact opnemen met JPR

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: