Menu
JPR Advocaten

Meer bescherming voor de payrollwerknemer

Geschreven op 13 mei 2015  •  Auteur: Pascal Hulsegge
Meer bescherming voor de payrollwerknemer

Vanaf 1 januari 2015 gelden er nieuwe ontslagregels voor payrollwerknemers. De payrollwerknemers genieten namelijk sinds 1 januari 2015 dezelfde ontslagbescherming als de werknemers die rechtstreeks in dienst zijn bij de inlenende werkgever. Deze nieuwe regels zijn vastgelegd in het Ontslagbesluit. Een tweetal voorbeelden ter verduidelijking van de verstrekkende gevolgen van de wijziging van het Ontslagbesluit ten aanzien van payrollwerknemers.

Kijk hier voor het gehele artikel.


Pascal Hulsegge
Mr. P. Hulsegge

“Op jonge leeftijd wist ik al dat ik advocaat wilde worden. In de rechtszaal juridisch complexe zaken bepleiten, met ondernemers sparren over strategische stappen, een klant adviseren over herstructureringen of met de klant een onderhandelingstactiek uitdenken om het beste resultaat te behalen, allemaal zaken die ik als advocaat oppak en waar ik energie van krijg. Kort gezegd, zaken zo oplossen dat een klant tevreden is en zo efficiënt mogelijk een regeling of uitspraak bereiken; dat is mijn streven.

Vanuit mijn enthousiasme en passie voor het bedrijfsleven, ben ik sparringpartner van ondernemers en participeer ik in verschillende regiobesturen. Wat me motiveert is het verbinden van ondernemers, zodat er nieuwe samenwerkingen ontstaan in de regio en de economie bloeit. Met de opgedane kennis uit de regio, kan ik mijn klanten verder informeren en ondersteunen.

Op sociaal maatschappelijk vlak ben ik betrokken bij diverse projecten in Deventer. Mijn interesses Human Capital, MVO en meer vrouwelijke ondernemers in de regio aan de top, hebben allen een raakvlak met mensen. De advocatuur is prachtig, dat had ik goed ingeschat toen ik nog jong was. In mijn vak draait het vanuit een juridisch oogpunt om de mens en zijn het de mensen die mij inspireren.”

Contact opnemen met JPR

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: