Menu
JPR Advocaten

Klassenjustitie

Geschreven op 8 september 2011  •  Auteur: Tian Herstel
Klassenjustitie

Rechtspraak is een belangrijk onderdeel van onze samenleving. Niet alleen zorgt de rechter voor een onafhankelijke geschillenbeslechting, maar de uitspraken die rechters doen, zijn daarnaast ook een belangrijke bron van ons recht. Enkele aspecten van het systeem van de rechtspraak zullen in dit artikel worden besproken, waarbij ook de recente en (mogelijk) komende wijzigingen in het griffierechtstelsel aan de orde zullen komen.

Lees hier het artikel in Kijk op Oost Nederland, geschreven door mr. Tian Herstel, advocaat bij JPR Advocaten te Doetinchem.


Tian Herstel
Mr. J.C.A. Herstel

“Mijn carrière ben ik begonnen als dienstplichtig jurist bij de Koninklijke Luchtmacht. Al snel volgde de advocatuur en heb ik veel contact met ondernemers. Met name de diversiteit van het ondernemersrecht en het sparren met DGA’s fascineert mij. Vanuit die interesse heb ik mij gespecialiseerd in onder meer insolventie, reorganisaties, fusies en overnames van bedrijven.

De grootste uitdaging als advocaat zijn de faillissementen. Wat zijn de mogelijkheden? Kan er een doorstart worden gemaakt? Na de aanstelling door de rechtbank sta je tijdelijk aan het roer van de onderneming. Jarenlang heeft de focus gelegen op een goede financiële afwikkeling van een faillissement, daarnaast speelt het maatschappelijke belang een steeds grotere rol. Onlangs ben ik aangetreden tot het dagelijks bestuur van JPR en lever ik met veel plezier een bijdrage aan de ambities van onze juridische specialisten.”

Over Tian

Tian is sinds 1997 actief als advocaat en werkzaam bij JPR Advocaten vanaf 2000. In 2008 is hij partner geworden en in 2018 toegetreden als lid van het Dagelijks Bestuur. Tian is uiterst gedreven en streeft er te allen tijde naar ondernemers te ondersteunen op het juridische vlak. Hij werkt 'to the point' en resultaatgericht.
Tevens is Tian bestuurslid van de Coöperatie Noaberkrediet; een netwerk dat is opgezet in de crisistijd om ondernemers te helpen. Hij houdt zich graag bezig met dit soort initiatieven. Zo weet hij wat er speelt in de regio en levert hij een bijdrage aan het ondernemerschap.

Contact opnemen met JPR

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: