Menu
JPR Advocaten

Klaag op tijd!

Geschreven op 3 november 2014  •  Auteur: Ruurd van Eck
Klaag op tijd!

(Dit artikel is gepubliceerd in De Molenaar van 31 oktober 2014).


Nederland wordt gezien als een land van klagers. Toch wordt er nog wel eens te laat geklaagd of op een verkeerde manier. Het beste is om alles van tevoren goed met elkaar te regelen. Eventuele onzekerheden uit de wet kunnen in contracten worden weggenomen. De koper weet dan ook wanneer hij nog op tijd is met klagen.

Lees hier het gehele artikel.


Ruurd van Eck
Ruurd van Eck

“Wat mij intrigeert, is de verhouding tussen de ondernemer en de maatschappij. De interactie tussen het algemeen nut en de individuele vrijheid. Wat ik vaak tegenkom, is de onrechtvaardigheid en het gemak waarmee overheden tornen aan de belangen en rechten van individuele burgers. Als advocaat is het mijn uitdaging daarin tegenwicht te bieden.

Met wetenschappelijke nieuwsgierigheid kun je dagenlang bezig zijn, maar de klant wil een oplossing. Pleiten is boksen, maar dan intellectueel, binnen de regels. In het verlengde van mijn specialisatie omgevingsrecht (milieu, bouw, overheidsaansprakelijkheid en voedselveiligheid) ben ik voorzitter van de Raad van Toezicht Stichting Secure Feed. Een stichting die bijna 400 bedrijven verenigt in het streven voedselveiligheid te waarborgen.”

Over Ruurd

Al bijna 30 jaar is Ruurd een bevlogen advocaat en hij is partner bij JPR Advocaten. Ook adviseert en begeleidt hij startups. Ruurd staat voor een helder en praktisch advies, zodat het meteen toepasbaar is voor de klant.

Contact opnemen met JPR

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: