Menu
JPR Advocaten

JPR opent haar deuren tijdens de Dag van de Scheiding

Geschreven op 11 september 2018  •  Auteur: Marthe Ceelen
JPR opent haar deuren tijdens de Dag van de Scheiding

Op vrijdag 14 september van 9.00 uur tot 17.00 uur staan onze familierecht advocaten voor u klaar om kosteloos uw vragen te beantwoorden over onderwerpen waar u mee te maken kunt krijgen tijdens een scheiding. Denk hierbij aan alimentatie, scheiden met kinderen, scheiden en uw eigen onderneming, boedelverdeling en scheiden met een eigen huis. Om zeker te weten dat we voldoende tijd hebben voor uw vragen, verzoeken wij u vooraf even met ons contact op te nemen zodat we een afspraak kunnen inplannen.

 Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat één op de drie getrouwde stellen gaat scheiden. Reden genoeg om vrijdag 14 september, de Dag van de Scheiding, hier extra aandacht voor te vragen. Meer en meer blijkt dat deskundige begeleiding bij een scheiding niet alleen zorgt voor goede begeleiding tijdens het traject, maar ook dat de (ex-) partners vaker respectvol uit elkaar gaan. Er zijn immers goede afspraken gemaakt, wat nu, maar ook in de toekomst, beide partijen veel rust geeft.  

Heeft u nu al behoefte aan advies of komt vrijdag u niet uit? Bel dan nu voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek op een dag die u wel uitkomt.


Marthe Ceelen
Marthe Ceelen

“Het familierecht raakt een klant persoonlijk en raakt iedereen vroeg of laat. Als familierecht-advocaat help ik de klant in een moeilijke periode in het vinden van de juiste weg in het juridische doolhof. Mijn klanten vertrouwen op mij en dat ik met mijn kennis en ervaring hun zaak ook met de juiste aanpak tot een goed einde breng. In het familierecht maak ik mijn klanten van dichtbij mee. Dat ik ze kan bijstaan wanneer zij werkelijk problemen hebben, ze kan ontzorgen, geeft mij na meer dan 25 jaar advocatuur, nog dagelijks veel voldoening. Ook de combinatie van mediation en naar de rechtbank gaan voor een zaak spreekt mij enorm aan.

Bij een echtscheiding van ondernemers zijn de financiële gevolgen complex. Wat gebeurt er met de onderneming? Wat zijn de consequenties voor het pensioen? Hoe wordt alimentatie vastgesteld?

De antwoorden op deze vragen vereisen specifieke juridische en financiële kennis en ik leid dit in goede banen. Naast familierecht ben ik ook werkzaam in het erfrecht. Het gaat dan om de afhandeling van een nalatenschap, wat je kunt doen als je bent onterfd, hoe je alle relevante informatie boven tafel krijgt en hoe je een nalatenschap verdeelt. Ook voor het erfrecht zijn klanten bij mij in goede handen.”

Over Marthe

Marthe is werkzaam als advocaat sinds 1993. Vanaf 2000 werkt ze bij JPR Advocaten, waar ze sinds 2005 tevens partner is. Haar specialisaties zijn alimentatie, echtscheidingen, huwelijksvermogensrecht, erfrecht en mediation. Marthe is een betrokken advocate voor haar klanten met een enorme inzet en zij streeft altijd naar het optimaal haalbare resultaat.

Contact opnemen met JPR

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: