Menu
JPR Advocaten

JPR opent haar deuren tijdens de Dag van de Scheiding

Geschreven op 11 september 2018  •  Auteurs: Marthe Ceelen, Petra Lamers
JPR opent haar deuren tijdens de Dag van de Scheiding

Op vrijdag 14 september van 9.00 uur tot 17.00 uur staan onze familierecht advocaten voor u klaar om kosteloos uw vragen te beantwoorden over onderwerpen waar u mee te maken kunt krijgen tijdens een scheiding. Denk hierbij aan alimentatie, scheiden met kinderen, scheiden en uw eigen onderneming, boedelverdeling en scheiden met een eigen huis. Om zeker te weten dat we voldoende tijd hebben voor uw vragen, verzoeken wij u vooraf even met ons contact op te nemen zodat we een afspraak kunnen inplannen.

 Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat één op de drie getrouwde stellen gaat scheiden. Reden genoeg om vrijdag 14 september, de Dag van de Scheiding, hier extra aandacht voor te vragen. Meer en meer blijkt dat deskundige begeleiding bij een scheiding niet alleen zorgt voor goede begeleiding tijdens het traject, maar ook dat de (ex-) partners vaker respectvol uit elkaar gaan. Er zijn immers goede afspraken gemaakt, wat nu, maar ook in de toekomst, beide partijen veel rust geeft.  

Heeft u nu al behoefte aan advies of komt vrijdag u niet uit? Bel dan nu voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek op een dag die u wel uitkomt.


Marthe Ceelen
Mr. M.M.H. Ceelen

Marthe Ceelen is advocaat bij JPR Advocaten en werkzaam in het Familierecht. Haar specialisaties binnen dit rechtsgebied zijn: alimentatie, echtscheiding, huwelijksvermogensrecht, mediation en erfrecht. Marthe is sinds 1993 actief als advocaat.

Petra Lamers
Mr. P.T.W. Lamers

Petra Lamers is advocaat bij JPR Advocaten en werkzaam in het Familierecht. Petra is sinds 2018 weer actief als advocaat.

Contact opnemen met JPR

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: