Menu
JPR Advocaten

JPR Advocaten met vlag en wimpel geslaagd voor de eisen van Stichting Keurmerk Letselschaden

Geschreven op 8 oktober 2014  •  Auteur: Niek Borm
JPR Advocaten met vlag en wimpel geslaagd voor de eisen van Stichting Keurmerk Letselschaden

Op 7 oktober 2014 is JPR Advocaten bezocht door Stichting Keurmerk Letselschade. De Stichting Keurmerk Letselschade ontwikkelt en handhaaft kwaliteitsnormen voor rechtshulpverleners die actief zijn in letselzaken. Het keurmerk omvat een aantal belangrijke waarborgen, zoals onafhankelijkheid, deskundigheid, transparantie, communicatie en duidelijkheid. De keurmerknormen worden regelmatig gecontroleerd en geëvalueerd. Slechts kantoren die voldoen aan de strenge normen van de Stichting Keurmerk letselschade krijgen het keurmerk. Zie ook: www.stichtingkeurmerkletselschade.nl.


JPR Advocaten is door de Stichting Keurmerk Letselschade getoetst en met vlag en wimpel geslaagd voor de strenge normen die door deze stichting worden gesteld. Slachtoffers van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, medische fouten en andere letselschadekwesties zijn bij JPR Advocaten verzekerd van deskundige bijstand en heldere communicatie. Dat cliënten tevreden zijn over JPR Advocaten is wederom bevestigd door het klanttevredenheid onderzoek van Incompany, waarbij JPR Advocaten al drie jaar op rij behoort tot de beste vier kantoren van Nederland.


Niek Borm
Mr. N.P.H. Borm

Niek Borm is advocaat bij JPR Advocaten in Deventer en werkzaam in het Verzekeringsrecht. Zijn specialisaties binnen dit rechtsgebied zijn: verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht, letselschade (medische aansprakelijkheid), gezondheidsrecht en privacy recht. Niek is sinds 2010 actief als advocaat.

Contact opnemen met JPR

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: