Menu
JPR Advocaten

JPR Advocaten met vlag en wimpel geslaagd voor de eisen van Stichting Keurmerk Letselschaden

Geschreven op 8 oktober 2014  •  Auteur: Niek Borm
JPR Advocaten met vlag en wimpel geslaagd voor de eisen van Stichting Keurmerk Letselschaden

Op 7 oktober 2014 is JPR Advocaten bezocht door Stichting Keurmerk Letselschade. De Stichting Keurmerk Letselschade ontwikkelt en handhaaft kwaliteitsnormen voor rechtshulpverleners die actief zijn in letselzaken. Het keurmerk omvat een aantal belangrijke waarborgen, zoals onafhankelijkheid, deskundigheid, transparantie, communicatie en duidelijkheid. De keurmerknormen worden regelmatig gecontroleerd en geëvalueerd. Slechts kantoren die voldoen aan de strenge normen van de Stichting Keurmerk letselschade krijgen het keurmerk. Zie ook: www.stichtingkeurmerkletselschade.nl.


JPR Advocaten is door de Stichting Keurmerk Letselschade getoetst en met vlag en wimpel geslaagd voor de strenge normen die door deze stichting worden gesteld. Slachtoffers van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, medische fouten en andere letselschadekwesties zijn bij JPR Advocaten verzekerd van deskundige bijstand en heldere communicatie. Dat cliënten tevreden zijn over JPR Advocaten is wederom bevestigd door het klanttevredenheid onderzoek van Incompany, waarbij JPR Advocaten al drie jaar op rij behoort tot de beste vier kantoren van Nederland.


Niek Borm
Niek Borm

“Probleemoplossend denken en onderhandelen om tot een oplossing te komen waar de klant tevreden mee is; de juridische creativiteit die bij dit beroep komt kijken heeft me altijd getrokken.Mijn specialiteit naast verzekeringsrecht is letselschade....

Contact opnemen met JPR

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: