Menu
JPR Advocaten

Het terugdringen van betalingsachterstanden

Geschreven op 28 februari 2012  •  Auteur: Marjolein van Leeuwen
Het terugdringen van betalingsachterstanden

Advocatenkantoren incasseren voor cliënten moeilijk incasseerbare vorderingen. Maar het blijft voordeliger om zelf de betalingsachterstanden zo beperkt mogelijk te houden.

In iedere editie van het Achterhoek Magazine schrijft JPR Advocaten de column ‘De Advocaat’. In het nummer van februari/maart schrijft Marjolein van Leeuwen over het terugdringen van betalingsachterstanden. Wijzigingen in de Europese en Nederlandse regelgeving geven de schuldeiser meer handvatten om te incasseren. Maar ondanks deze mogelijkheden, blijft het belangrijk voor iedere ondernemer om de debiteurenportefeuille laag te houden. Lees hier de column uit Achterhoek Magazine. Marjolein van Leeuwen is advocaat bij JPR Advocaten Doetinchem, sectie ondernemingsrecht.

Debiteuren die niet of niet op tijd betalen. Ook u vindt het waarschijnlijk één van de minst aangename aspecten van het ondernemerschap. Wanneer u kiest om een incassoprocedure te starten helpen onze advocaten – en onze afdeling incasso – u om resultaat te kunnen boeken.


Marjolein van Leeuwen
Mr. M. van Leeuwen

Marjolein van Leeuwen is advocaat bij JPR Advocaten in Doetinchem en werkzaam in het Ondernemingsrecht. Haar specialisaties binnen dit rechtsgebied zijn: vennootschapsrecht, fusies en overnames en contracten- en procesrecht. Marjolein is sinds 2007 actief als advocaat.

Contact opnemen met JPR

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: