Menu
JPR Advocaten

Advocaat op de zaak: La Souris Scooters

Geschreven op 6 februari 2018  •  Auteur:
Advocaat op de zaak: La Souris Scooters

Onder de noemer ‘Advocaat op de zaak’  werkt één van onze advocaten een dag of dagdeel bij een bedrijf in de regio. Het enige dat we nodig hebben is een bureau, wifi en koffie. We kunnen dan ons eigen werk doen, maar kijken ook graag mee in de dagelijkse praktijk van onze gastheer. Zo leren we van elkaar én leren we elkaar ook beter kennen. Uiteraard zijn we die dag kosteloos beschikbaar voor vragen van onze gastheer van de dag. We zijn immers wel de advocaat op de zaak….

Intellectueel eigendomsrecht onmisbaar

Op vrijdag 26 januari jl. hebben wij onze desksurf-campagne wederom voortgezet. Ditmaal was onze intellectuele eigendomsrecht-advocaat Dmitry Grobokopatel te gast bij La Souris Scooters. La Souris Scooters is een snelgroeiend bedrijf waar men moderne, betaalbare en elektrische scooters kan kopen, leasen en onderhouden. La Souris heeft inmiddels een prominente positie verkregen in de Nederlandse scooterbranche. Doordat La Souris Scooters in de scooterbranche veel innoveert en een eigen lijn scooters heeft, is het intellectueel eigendomsrecht onmisbaar in haar bedrijfsvoering.

Juridische aspecten bij groei

Bij het bezoek kreeg Dmitry eerst een sneak preview op het resultaat van de verbouwing van La Souris Scooters. Na van een cullinaire lunch in het centrum van Doetinchem te hebben genoten, is La Souris geïnformeerd over de juridische aspecten van haar groei. Uiteindelijk mocht Dmitry de customized scooters van La Souris van dichtbij bewonderen. Hierdoor heeft Dmitry kunnen ervaren dat bij scooters meer intellectuele eigendomsaspecten aan de orde zijn dan men aanvankelijk zou verwachten.

Ook een advocaat op de zaak?

Al met al was de ‘Advocaat op de zaak’  een geslaagde dag waarbij de gast en de gastheer wederom van elkaar hebben kunnen leren. “Het bezoek van JPR heeft voor ons zeker meerwaarde gehad. We zijn voorbereid op de juridische aspecten van de groei die we op dit moment meemaken.” Het desksurfen zal zeker worden vervolgd. Op welke zaak mogen we dan een dag(deel) bivakkeren?

Ook een dag een advocaat op de zaak? Klik hier om u aan te melden via ons contactformulier.Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: