Menu
JPR Advocaten

Advocaat op de Zaak: JPR bezoekt Comfoor

Geschreven op 13 februari 2019  •  Auteurs: Dmitry Grobokopatel, Ruben Schuurman
Advocaat op de Zaak: JPR bezoekt Comfoor

Wat is ‘Advocaat op de zaak’ eigenlijk?  Advocaat op de zaak betekent dat een advocaat van JPR een dag(deel) werkt vanuit het bedrijf van onze cliënt of relatie in de regio. Het enige dat we nodig hebben is een bureau, wifi en koffie. We kunnen dan vanuit de klant ons eigen werk doen, maar liever kijken we mee in de dagelijkse praktijk van onze gastheer. Zo leren we van elkaar én leren we elkaar ook beter kennen. Uiteraard zijn we die dag kosteloos beschikbaar voor vragen van onze gastheer van de dag. We zijn immers wel de advocaat op de zaak….

Comfoor

Ditmaal waren wij op bezoek bij Comfoor. Comfoor is een gerenommeerde speler in de markt als het gaat om innovatie op het gebied van gehoor- bescherming en verbetering. Onder een secuur proces produceert Comfoor op maat gemaakte oorstukjes voor gehoorapparatuur, maar ook custom made en Uni-Fit gehoorbeschermingsproducten onder haar merk ‘Pluggerz’. Onze advocaten Dmitry Grobokopatel en Ruben Schuurman hebben de eer gehad om dit productieproces in levende lijve te mogen aanschouwen. Dmitry Grobokopatel spreekt in zijn hoedanigheid als IE-advocaat van grote bewondering: ‘Nog nooit heb ik de combinatie van ambachtelijk maatwerk en technologie zo vooruitstrevend van dichtbij mogen meemaken’.

Groei en vooruitgang

Door het bedrijf van dichtbij beter te leren kennen, konden onze advocaten het hebben over de toekomst van Comfoor. Groei, verdere professionalisering en internationalisering zijn belangrijke thema’s voor 2019. Mooie thema’s die ook weer nieuwe (juridische) uitdagingen brengen. Ruben Schuurman: ‘Als (arbeidsrecht)advocaat en curator zie je veel bedrijven van binnen en weet je al snel waar potentiele struikelblokken liggen. Deze kennis en ervaring neem je uiteraard mee in de advisering van de cliënt om daarmee te kunnen anticiperen op toekomstige risico’s’.

Het grote voordeel bij een bezoek van onze advocaten, is dat de cliënten ons beter leren kennen, maar ook dat wij het bedrijf van de cliënt beter leren kennen. Bij een Advocaat op de Zaak pikken wij vele andere signalen op, die je niet zo snel oppakt van achter je bureau. Zo hebben wij de belangen van onze cliënt nog beter voor ogen. En het leidt tot een betere dienstverlening.

Ook een advocaat op de zaak?

Al met al was de ‘Advocaat op de zaak’  een geslaagde dag waarbij gast en gastheer wederom van elkaar hebben kunnen leren. ‘Het is prettig om de advocaten over de vloer te hebben, ook zonder concrete aanleiding. Zo spelen wij beter op elkaar in en zijn we nog beter voorbereid op de toekomst’, aldus onze gastheer van Comfoor Frank Winkelhorst.

Ook een dag een advocaat op de zaak? Klik hier om u aan te melden via ons contactformulier.


Dmitry Grobokopatel
Dmitry Grobokopatel

“Discussiëren in een dynamische omgeving is aan mij besteed. Ik duik diep in de materie en zoek graag de juridische grenzen op. Bij JPR heb ik de eer om mij bezig te houden met het intellectueel eigendomsrecht. Ik behandel voornamelijk vraagstukken over soft-IP (merken, handelsnamen, domeinnamen en auteursrecht), onrechtmatige publicaties (portretrecht en lasterkwesties) en commerciële (ICT-)contracten. Met een gezonde dosis energie bescherm ik de ideeën, identiteit en reputatie van mijn klanten.

Net als het IE-recht, blijf ik voortdurend in ontwikkeling. Zo houd ik mijn kennis actueel. Ik denk verder graag actief mee met mijn klanten en anticipeer op de ontwikkelingen in een organisatie. Met een snelle en pragmatische aanpak heb ik mijn missie voortdurend voor ogen: aan het einde van de rit is mijn klant tevreden.”

Over Dmitry

Dmitry is sinds 2016 werkzaam als advocaat bij JPR Advocaten in het ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht en ICT-recht. Voor Dmitry staan kwaliteit en toewijding voorop. Dankzij zijn nieuwsgierigheid en betrokkenheid streeft hij in iedere zaak het maximale resultaat na.

Ruben Schuurman
Ruben Schuurman

“Tijdens mijn middelbareschooltijd wilde ik bij de politie of defensie werken. Het gevoel voor rechtvaardigheid is bij mij sterk. Na mijn VWO heb ik besloten rechten te gaan studeren en ben ik vervolgens advocaat geworden. In de advocatuur voel ik me helemaal op mijn plek en houd ik ervan om het juridische debat op scherpst van de snede te voeren.

Elke zaak is als een puzzel. Ik verplaats me eerst in de ondernemer en bedenk me: wat zou een goed resultaat zijn? En op welke manier zou ik dat willen bereiken? Dan is het een kwestie van de stukjes in elkaar passen en uiteindelijk een respectvolle benadering vinden.

Mijn specialiteit is arbeidsrecht en ik ben curator in faillissementen. Ik stel het zeer op prijs wanneer zaken verantwoord worden opgelost. Ik ben daarnaast altijd opzoek naar verbondenheid met een klant en ga voor een lange termijn relatie.”

Over Ruben

Ruben is advocaat bij JPR Advocaten sinds 2005. Hij houdt zich voornamelijk bezig met arbeidsrecht zoals ontslag, arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap OR. Tevens is hij curator in faillissementen.

Als lid van de Klachtencommissie van het Graafschap College kijkt hij mee vanuit een beslissersrol en houdt hij binding met Doetinchem. Als bestuurslid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Oost-Nederland is Ruben vooral actief vanwege het delen van kennis met vakgenoten onderling.

Contact opnemen met JPR

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: