Menu
JPR Advocaten

Advocaat op de Zaak: JPR bezoekt Comfoor

Geschreven op 13 februari 2019  •  Auteur: Ruben Schuurman
Advocaat op de Zaak: JPR bezoekt Comfoor

Wat is ‘Advocaat op de zaak’ eigenlijk? Advocaat op de zaak betekent dat een advocaat van JPR een dag(deel) werkt vanuit het bedrijf van onze cliënt of relatie in de regio. Het enige dat we nodig hebben is een bureau, wifi en koffie. We kunnen dan vanuit de klant ons eigen werk doen, maar liever kijken we mee in de dagelijkse praktijk van onze gastheer. Zo leren we van elkaar én leren we elkaar ook beter kennen. Uiteraard zijn we die dag kosteloos beschikbaar voor vragen van onze gastheer van de dag. We zijn immers wel de advocaat op de zaak….

Comfoor

Ditmaal waren wij op bezoek bij Comfoor. Comfoor is een gerenommeerde speler in de markt als het gaat om innovatie op het gebied van gehoor- bescherming en verbetering. Onder een secuur proces produceert Comfoor op maat gemaakte oorstukjes voor gehoorapparatuur, maar ook custom made en Uni-Fit gehoorbeschermingsproducten onder haar merk ‘Pluggerz’. Onze advocaten Dmitry Grobokopatel en Ruben Schuurman hebben de eer gehad om dit productieproces in levende lijve te mogen aanschouwen. Dmitry Grobokopatel spreekt in zijn hoedanigheid als IE-advocaat van grote bewondering: ‘Nog nooit heb ik de combinatie van ambachtelijk maatwerk en technologie zo vooruitstrevend van dichtbij mogen meemaken’.

Groei en vooruitgang

Door het bedrijf van dichtbij beter te leren kennen, konden onze advocaten het hebben over de toekomst van Comfoor. Groei, verdere professionalisering en internationalisering zijn belangrijke thema’s voor 2019. Mooie thema’s die ook weer nieuwe (juridische) uitdagingen brengen. Ruben Schuurman: ‘Als (arbeidsrecht)advocaat en curator zie je veel bedrijven van binnen en weet je al snel waar potentiele struikelblokken liggen. Deze kennis en ervaring neem je uiteraard mee in de advisering van de cliënt om daarmee te kunnen anticiperen op toekomstige risico’s’.

Het grote voordeel bij een bezoek van onze advocaten, is dat de cliënten ons beter leren kennen, maar ook dat wij het bedrijf van de cliënt beter leren kennen. Bij een Advocaat op de Zaak pikken wij vele andere signalen op, die je niet zo snel oppakt van achter je bureau. Zo hebben wij de belangen van onze cliënt nog beter voor ogen. En het leidt tot een betere dienstverlening.

Ook een advocaat op de zaak?

Al met al was de ‘Advocaat op de zaak’ een geslaagde dag waarbij gast en gastheer wederom van elkaar hebben kunnen leren. ‘Het is prettig om de advocaten over de vloer te hebben, ook zonder concrete aanleiding. Zo spelen wij beter op elkaar in en zijn we nog beter voorbereid op de toekomst’, aldus onze gastheer van Comfoor Frank Winkelhorst.

Ook een dag een advocaat op de zaak? Klik hier om u aan te melden via ons contactformulier.


Ruben Schuurman
Ruben Schuurman

“Tijdens mijn middelbareschooltijd wilde ik bij de politie of defensie werken. Het gevoel voor rechtvaardigheid is bij mij sterk. Na mijn VWO heb ik besloten rechten te gaan studeren en ben ik vervolgens advocaat geworden. In de advocatuur voel ik...

Contact opnemen met JPR

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: