Menu
JPR Advocaten

Masterclass "Internet of Things" (IoT)

29 mei 2017  •  Aanvang: 15:45 uur

Na de industriële revolutie, de zogenaamde 3de revolutie, staat nu de 4de revolutie voor de deur te weten “ Internet of things”

Tegenwoordig communiceren niet alleen mensen over internet maar ook apparaten, machines, auto’s en pakketjes. We noemen dit Internet of Things. Alles gaat aangesloten worden op internet doordat sensoren/chips zo goedkoop zijn en steeds kleiner kunnen worden uitgevoerd. Hiermee wordt veel data verzameld die iets vertelt over bv. een product of een productieproces. Er ontstaan nieuwe businessmodellen. Bedrijven kunnen efficiënter en goedkoper voldoen aan de wensen van de klant. Internet of things tilt veel organisaties naar een hoger niveau.

Maar wat betekent deze nieuwe technologie (IoT) voor uw business?

Graag nodigen wij u uit voor deze Masterclass “Internet of Things” om u te laten zien wat IoT  is, maar ook wat het kan betekenen voor uw business mede aan de hand van mooie praktijkvoorbeelden uit het bedrijfsleven.

Daarnaast willen wij u tijdens de masterclass handvatten meegeven waar u op moet letten bij het toepassen van internet of things binnen uw organisatie, denk hierbij aan het opstellen van overeenkomsten, bij de beantwoording van de vragen “van wie is de data dat wordt verzameld” en “bij wie liggen de intellectuele eigendomsrechten”

Aanmelden via onderstaande button.

De deelname is gratis, maar er is slechts plek voor 75 belangstellenden. Door u tijdig aan te melden verzekert u zich van een plek. Uiteraard zorgen wij voor een hapje en een drankje.

Vragen?

Voor meer informatie zie  www.hetinternethuis.nl. Mocht u nog vragen hebben kunt u deze stellen aan administratie@hetinternethuis.nl.

Wij ontvangen u graag maandag 29 mei 2017 in Stadion de Vijverberg.

Namens de initiatiefnemers,

Het Internet Huis & JPR Advocaten

Om u kennis te kunnen laten maken met alle facetten van het Internet of things, bieden wij u het volgende programma aan.

Programma
15:45 uur
ontvangst
16:00 uur
Welkom
16:15 uur
Key note spreker
16:35 uur
Masterclass (3 sessies á 15 min)
17:25 uur
Key note spreker
17:45 uur
afsluiting
18:00 uur
Netwerk bitterballen borrel

Locatie
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101-A 7004 GN Doetinchem
Bereken route
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: