Menu
JPR Advocaten

Kennisupdate arbeidsrecht voor accountants en adviseurs

6 december 2016  •  Aanvang: 12:00 uur
Kennisupdate arbeidsrecht voor accountants en adviseurs

Wellicht bent u via onze nieuwsbrief al op de hoogte van onze lunchbijeenkomsten die dit najaar plaatsvinden. 

JPR organiseert ook dit najaar specifiek voor accountants en adviseurs een lunchbijeenkomst die beter aansluit op de adviespraktijk. Hierbij komen veel actualiteiten aan bod. 

Bij actualiteiten moet u denken aan onderwerpen als privacy, de zieke werknemer en medezeggenschap. Daarnaast bespreken wij andere actualiteiten, veelal aan de hand van sprekende praktijkvoorbeelden uit de recente jurisprudentie. Uiteraard zullen we ook ingaan om de ontwikkelingen en actualiteiten met betrekking tot de Wet Werk en Zekerheid.

Wij nodigen u van harte uit voor de bijeenkomst op 6 december 2016 bij Hotel Bakker te Vorden. De bijeenkomst vindt plaats van 12:00 uur tot 14:00 uur.

Wilt u deelnemen?
Graag ontmoeten wij u tijdens deze gelegenheid. Uiteraard zijn ook uw collega’s van harte welkom. Aan deelname zijn geen kosten verbonden en voor een lunch wordt gezorgd. U kunt zich aanmelden via onderstaande button.

Meldt u zich ook aan voor onze nieuwsbrief? Dan wordt u in de toekomst ook op de hoogte gehouden van deze bijeenkomsten.

Locatie
Hotel Restaurant Bakker
Dorpsstraat 24 7251 BB Vorden
Bereken route
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: