Menu
JPR Advocaten

Kennisupdate arbeidsrecht voor accountants en adviseurs

5 juli 2016  •  Aanvang: 12:00 uur
Kennisupdate arbeidsrecht voor accountants en adviseurs

Graag praten wij u ook in juli weer bij over de actualiteiten in het arbeidsrecht. JPR organiseert dit jaar specifiek voor accountants en adviseurs een lunchbijeenkomst die aansluit op de adviespraktijk

  1. Van VAR naar DBA. De gezagsverhouding ontrafeld;
    Bij de beoordeling van de arbeidsverhouding is de gezagsverhouding het onderscheidend criterium. De Belastingdienst zoekt daarbij meer aansluiting bij de civiel rechtelijke praktijk. Wat is deze praktijk?
  2. Verplichtstellingsperikelen bij een Bedrijfstakpensioenfonds;
    Hoe komt het dat pas achteraf (te laat) wordt vastgesteld dat een werkgever onder een Bedrijfstakpensioenfonds valt en hoe te handelen zodra dit wordt vastgesteld?;
  3. WWZ, de stand van zaken.
    Uiteraard zullen we ook ingaan om de ontwikkelingen en actualiteiten met betrekking tot de Wet Werk en Zekerheid.


Wij nodigen u van harte uit voor de bijeenkomst op 5 juli 2016 bij Hotel Bakker te Vorden. De bijeenkomst vindt plaats van 12:00 uur tot 14:00 uur.

Wilt u deelnemen?
Graag ontmoeten wij u tijdens deze gelegenheid. Uiteraard zijn ook uw collega’s van harte welkom. Aan deelname zijn geen kosten verbonden en voor een lunch wordt gezorgd. U kunt zich aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing (via westerbroek@jpr.nl of 0570-614080). Wij zien uit naar uw aanwezigheid en beloven u een informatief programma.

Programma
12:00 uur
Ontvangst met koffie/thee en lunch
12:30 uur
Lezingen
14:00 uur
Einde en gelegenheid om met de aanwezigen na te praten

Locatie
Hotel Restaurant Bakker
Dorpsstraat 24 7251 BB Vorden
Bereken route
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: