Menu
JPR Advocaten

Kennisupdate arbeidsrecht

11 april 2019  •  Aanvang: 12:00 uur
Kennisupdate arbeidsrecht

Graag praten wij u ook in het voorjaar weer bij over de actualiteiten in het arbeidsrecht. Ditmaal stellen wij het wetsvoorstel, Wet arbeidsmarkt in balans, dat aangenomen is door de Tweede Kamer centraal.

Wet arbeidsmarkt in balans: wetsvoorstel aangenomen door de Tweede Kamer

Op dinsdag 5 februari hebben de politieke partijen in de Tweede Kamer hun stem mogen uitbrengen op het wetsvoorstel Wet arbeidsmarkt in balans. Deze stemming heeft erin geresulteerd dat dit wetsvoorstel met een meerderheid is aangenomen. Hoewel de Raad van State eind 2018 nog zijn kritiek heeft geuit op de Wet arbeidsmarkt in balans, komt de eindstreep van dit wetsvoorstel steeds meer in zicht. Het is nu aan de Eerste Kamer om zich over dit veelbesproken wetsvoorstel te buigen. 

Actualiteit

De komende periode is het van belang om de ontwikkelingen in het arbeidsrecht in de gaten te houden. Als de Eerste Kamer instemt met de Wet arbeidsmarkt in balans zal dit wetsvoorstel naar verwachting met ingang van 1 januari 2020 al in werking treden. Bent u benieuwd wat de gevolgen van dit wetsvoorstel zijn voor uw onderneming? 

Wij nodigen u van harte uit voor één van de 4 interactieve lunchbijeenkomsten, die wij in de periode van 9 april 2019 tot en met 18 april 2019 organiseren. De bijeenkomsten vinden plaats van 12:00 uur tot 14:00 uur op diverse locaties.

Wilt u deelnemen?

Graag ontmoeten wij u op één van deze gelegenheden. Uiteraard zijn ook uw collega’s of relaties van harte welkom. Aan deelname zijn geen kosten verbonden en voor een lunch wordt gezorgd. U kunt zich hieronder aanmelden voor een van de vier bovengenoemde data. 

Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u van ons nog een bevestiging van inschrijving. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons (via sectie-arbeidsrecht@jpr.nl of 0570-614080). Wij zien uit naar uw aanwezigheid en beloven u een informatief programma.

Locatie
JPR Advocaten Deventer
JPR Advocaten Deventer
Zutphenseweg 31B, 7418 AH 7400 AP Deventer
Bekijk vestiging
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: