Menu
JPR Advocaten

Kennisupdate arbeidsrecht

8 juni 2017  •  Aanvang: 12:00 uur
Kennisupdate arbeidsrecht

Graag praten wij u ook in juni weer bij over de actualiteiten in het arbeidsrecht. Bij actualiteiten moet u denken aan onderwerpen als arbobeleid, ziekteverzuim en werkgeversaansprakelijkheid. Daarnaast bespreken wij andere actualiteiten, veelal aan de hand van sprekende praktijkvoorbeelden uit de recente jurisprudentie.

Wij nodigen u van harte uit voor één van de 10 interactieve lunchbijeenkomsten, die wij in de periode van 8 juni tot en met 27 juni 2017 speciaal voor werkgevers en HR-professionals organiseren.

De bijeenkomsten vinden plaats van 12:00 uur tot 14:00 uur op diverse locaties.

Bent u accountant/adviseur? Dan bent u van harte welkom op onze bijeenkomst op dinsdag 27 juni 2017 bij Hotel Bakker te Vorden. De inhoud van het programma zal zijn afgestemd op uw vakgebied.

Wilt u deelnemen?
Graag ontmoeten wij u op één van deze gelegenheden. Uiteraard zijn ook uw collega’s of relaties van harte welkom. Aan deelname zijn geen kosten verbonden en voor een lunch wordt gezorgd. U kunt zich aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. Na aanmelding ontvangt u een automatische ontvangstbevestiging. Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing (via westerbroek@jpr.nl of 0570-614080). Wij zien uit naar uw aanwezigheid en beloven u een informatief programma.

Mocht u onze nieuwsbrieven in de toekomst niet meer willen ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.

Locatie
JPR Advocaten Deventer
JPR Advocaten Deventer
Zutphenseweg 31B 7400 AP Deventer
Bekijk vestiging
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: