Menu
JPR Advocaten

Kennisupdate arbeidsrecht

1 december 2016  •  Aanvang: 12:00 uur
Kennisupdate arbeidsrecht

Graag praten wij u ook in november/december weer bij over de actualiteiten in het arbeidsrecht. Bij actualiteiten moet u denken aan onderwerpen als privacy, de zieke werknemer en medezeggenschap. Daarnaast bespreken wij andere actualiteiten, veelal aan de hand van sprekende praktijkvoorbeelden uit de recente jurisprudentie.

Wij nodigen u van harte uit voor één van de 10 interactieve lunchbijeenkomsten, die wij in de periode van 15 november tot en met 8 december 2016 speciaal voor werkgevers en HR-professionals organiseren.

De bijeenkomsten vinden plaats van 12:00 uur tot 14:00 uur op diverse locaties.

Wilt u deelnemen?
Graag ontmoeten wij u op één van deze gelegenheden. Uiteraard zijn ook uw collega’s of relaties van harte welkom. Aan deelname zijn geen kosten verbonden en voor een lunch wordt gezorgd. U kunt zich aanmelden via onderstaande button. Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing (via visser@jpr.nl of 0570-614080). Wij zien uit naar uw aanwezigheid en beloven u een informatief programma.

Indien u zich nog niet hebt aangemeld voor de nieuwsbrieven van ons kantoor, dan kunt u zich hier aanmelden. Als u zich aanmeldt ontvangt u ook via deze weg de uitnodiging voor de lunchbijeenkomsten.

Mocht u deze uitnodiging (daarom) in de toekomst niet meer willen ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.

Vanwege het grote aantal aanmeldingen is het helaas niet meer mogelijk om u voor deze bijeenkomst in te schrijven. U kunt zich nog wel aanmelden voor een groot aantal andere kennisupdates.

Locatie
Pop-up store JPR Advocaten
Hamburgerstraat 36 7001 AL Doetinchem
Bereken route
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: