Menu
JPR Advocaten

Kennisupdate arbeidsrecht 10 december

10 december 2019  •  Aanvang: 12:00 uur
Kennisupdate arbeidsrecht 10 december

Graag praten wij u ook dit najaar weer bij over de actualiteiten in het Arbeidsrecht. Dit doen wij aan de hand van 2 thema’s:

1) Highlights arbeidsrechtelijke jurisprudentie 2019;
2) Wet arbeidsmarkt in balans (WAB).

Highlights arbeidsrechtelijke jurisprudentie 2019

Enkel kennis van de wet is onvoldoende om de arbeidsrechtelijke positie van werkgevers en werknemers te bepalen. Dat is de reden waarom de arbeidsrechtadvocaten van JPR Advocaten de relevante jurisprudentie op het gebied van het arbeidsrecht op de voet volgen. Ook het jaar 2019 kent een aantal richtinggevende gerechtelijke uitspraken, waarvan we u graag deelgenoot maken. Denk daarbij o.a. aan uitspraken omtrent:

Platformarbeid: Deliveroo- en Helpling-uitspraken
Recht op onbereikbaarheid werknemer / psychosociale arbeidsbelasting;
AVG-perikelen;
Ontwikkelingen transitievergoeding / billijke vergoeding;
Slapende dienstverbanden.

Wet arbeidsmarkt in balans

Per 1 januari 2020 treedt de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) in werking. Op een aantal wezenlijke arbeidsrechtelijke terreinen leidt dit tot wijzigingen. Laat u niet verrassen en laat u door onze specialisten bijpraten over deze wijzigingen, het overgangsrecht en de praktische toepasbaarheid.

Wilt u deelnemen?

Graag ontmoeten wij u op deze bijeenkomst. Collega’s en/of relaties zijn van harte welkom. Ook met hen maken wij graag kennis. Aan deelname zijn geen kosten verbonden en voor een lunch wordt gezorgd.

Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u van ons nog een bevestiging van inschrijving. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons (via sectie-arbeidsrecht@jpr.nl of 0570-614080). Wij zien uit naar uw aanwezigheid en beloven u een informatief programma.

Locatie
Van der Valk Hotel Duiven
Impuls 2 6921 RK Duiven
Bereken route
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: